USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08
Профіль користувача
4ortenja
Дата реєстрації: 6 Травня 2015 17:29
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня!
Якщо сестра чоловіка стала одноосібно власником житла, в якому проживаете, тоді вона має право, як власник, зобов'язати Вас залишити будинок. І факт офіційної реєстрації шлюбу не змінить Вашу ситуацію.

Для того, щоб відстояти права на проживання в будинку, слід в судовому порядку оспорити одноосібне право останньої на спадкове майно, яке вона оформила лише через 13 років (звісно, якщо на те є правові підстави, наприклад, як пропуск строку на прийняття спадщини, та прийняття її Вашим чоловіком, оскільки він на момент смерті спадкодавця проживав з останнім).
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення формуються та встановлюються відповідно до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869, та Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженої постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 29.11.2013 № 253, на підставі документів та розрахункових матеріалів, наданих суб’єктами природних монополій у сфері централізованого водопостачання та водовідведення.

При цьому я не зустрічав, щоб до структури тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення входили витрати на миття автомобіля в приватних будинках, де відсутні лічильники обліку води, і на власника будинку, який там проживає, зареєстрований автомобіль. Тому, на мою думку, такі вимоги працівників водоканалу не є незаконними.
Система Orphus