USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08
Профіль користувача
НАДЯ
Дата реєстрації: 16 Листопада 2015 17:01
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня! Залучити до справи як свідка власника квартири, яку знімає (на сьогодні реєстр нерухомості є відкритий), якого допитати про про характеристику квартири, і розмір орендної плати, отримати дані з ВРЕР про автомобіль чоловіка, і з інтернету отримати його характеристики, вартість і орієнтовні витрати на обслуговування. Допитати як свідків осіб, яка знають про спосіб життя колишньго чоловіка і погодяться свідчити в суді.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо хтось має у власності майно, зокрема будинок, як вказуєте, то його не потрібно приватизовувати, оскільки він вже належть на праві власності. А приватизація – це і є процес преходу із державної чи комунальної власності в приватну.

Якщо ж будинок не належить саме на праві власності, а перебуває лише у користуванні, то його подарувати не можливо. Для цього треба приватизувати у встановленому порядку, зокрема у відповідності до Закону України "Про приватизацію державного житлового фонду". І скільки часу піде на приватизацію майна залежатиме від того, наскільки швидко Ви будете це робити.
Система Orphus