USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Антоніна Євтодюк: «Лінчинське диво» або Чому Бога людям не можна бачити...

 
 
Топ-новиною усіх всеукраїнських ТВ каналів впродовж останнього тижня було висвітлення так званого «лінчинського дива» - з’яви нібито Ісуса Христа і Божої Матері у верховіттях дерев.
 
Спочатку і сама якось загорілася цією новиною. Ще б пак – знову з’явився Спаситель на нашій грішній Землі! Та ще й так близько від Луцька. Зателефонувала знайомим, щоб з’ясувати де ж саме відбувається диво (у новинах якось не розчула назви села) і – віддалася на волю Божу!
 
У середу вранці мене запросили поїхати у с.Лінчин Березнівського району Рівненської області, щоб на власні очі побачити що ж відбувається. Я погодилась.
 
Прекрасний осінній день, теплий, сонячний і надзвичйно барвистий. Приємне товариство. Та і цікавість, а можливо й щось сокровенніше, спонукали.
 
Їхали досить довго, навіть трішки заблукали по дорозі, це додало ще більшої інтриги, бо почули, що можемо запізнитися, оскільки найкраще спостерігати за дивом на заході сонця. І ось ми на місці.
 
Десятки машин і автобусів... Тисячі людей із фотоапаратами та телефонами в руках, об’єднані однією метою – побачити (і зафотографувати чи зазняти!) Бога... Якщо чесно, то таку одностайність востаннє я спостерігала взимку 2004 року, коли відбувалися сумнозвісні помаранчеві події...
 
Зупинилася. Помолилася. Прислухалася до себе. Почала вдивлятися у вказаному напрямку. І – нічого не лише не побачила, але й не відчула. Нічого! Ні піднесення! Ні тривоги! Почала вмовляти себе – ефект натовпу все ж спрацював – зосередься! Усі ж нібито бачать, а ти ж що, Фома невіруючий??? Але звикла я бути не такою як всі, не вмію і не можу зливатися з натовпом! Навіть з натовпом людей, що перебувають у релігійному екстазі. Не вмію і не можу та й не хочу!
 
Переходила від групки до групки людей, вдивлялася-вслухалася до їхніх оповідей і до своїх відчуттів знову і знову. Десь на верхівці берізки зафотографувала щось схоже на лик Спасителя у терновому вінці. Але ні! Відчуття благодаті так і не прийшло... Натомість почала згадувати і систематизувати усе, що знала досі про Бога.
 
Насамперед, що Бога людям не можна бачити, що на Нього навіть янголи не сміють дивитися. Наша гріховна сутність перекриває доступ до осягнення Його чистоти, безмірного милосерддя й любові.
Друге. Що Ісус Христос вдруге прийде на Землю у славі своїй, судити живих і мертвих. Ітиме він до нас по хмарах, як написано у Біблії, (а не по верховіттях дерев). Його прихід буде означений багатьма катаклізмами, а найголовніше, – що мертві востануть із гробів і будуть піднесені разом із живими на хмари!
 
Третє. Царство Боже, учив нас Ісус у Нагорній проповіді, усередині нас. Бо ми, люди, є Храмом Бога Живого. І не потрібно їхати кудись, щоб Його побачити чи відчути – БОГ ЗАВЖДИ З НАМИ І В НАС! Головне, це покаяння та молитва, які очищають нас від гріхів, тим самим відкриваючи доступ благодаті Божої.
 
Четверте. Божественну природу й сутність до кінця людина не здатна осягнути. Бо тоді Бог перестав би бути Творцем. Ми є лише Його віддзеркаленням, відОБРАЖенням, ми є Його творіннями. Відтак Його плани нікому не відомі.
 
Звісно, абсолютно заперечити Його з’яву у поліському селі Лінчин я не наважуся. Хоча і стверджувати, що на власні очі бачила Божий образ – не можу! Але, оскільки тема актуальна, а мені, як практикуючій християнці, Бог дозволив там побувати, - бо ж без Його волі й допусту нічого не відбувається, - вирішила, не претендуючи на істинність, описати свої приватні відчуття й стани.
 
Чомусь постійно порівнювала цю подорож із паломництвом на Святу Землю і свої відчуття. Здавалося б, Бог один. НЕСПІВРОЗМІРНО!!! З Єрусалиму та Палестини я повернулась окрилена і досі не можу позбутись постійного бажання повертатись туди знову й знову. У Лінчин – ні... Природа там, звісно чудова, але того, що я очікувала, – не відчула. Можливо, грішна й недостойна, але...
 
Вже підходячи до автобуса побачила місцевого парубійка, який на ноутбуці показував відеосюжет, знятий за кілька днів до нашого приїзду, на якому досить чітко я побачила образ Спасителя, схожий із ликом Спаса нерукотворного. Побачила, але душа не відгукнулася! Мені це нагадало якусь рекламну кампанію, бо тут же він пропонував диски із «зображенням» по 15 гривнів...
 
Кожній людині властиве бажання пізнавати Бога. Духовний вакуум у нашій душі ніхто й ніщо інше крім правдивого Бога заповнити не може! Наша безсмертна душа – християнка за своєю суттю (якщо вірити, що Бог створив людину), вона і лише вона здатна відрізнити правдиве, істинне від надуманого й фальшивого. Людям хочеться здобути благодать одномоментно, за допомогою якогось дива... Але Царство Боже здобувається силою й волею, щоденним душевним трудом, хоча й не без Господнього благовоління, без якого, як відомо, ніхто не буде помилуваний і спасенний.
Пригадався діалог священника з мирянином, діти якого зафотографували хреста на дерев’яному зрубі. Він запитав батька:
 
-        А що, після того, як Ваші діти побачили диво, вони почали частіше ходити до церкви?
-        Ні, отче...
-        Стали більше молитися?
-        Ні, отче...
-        Стали більше любити один одного й Вас?
-        Ні, отче...
-        То яке ж це диво?
-         
Дійсно, справжнє диво сьогодні – правдива віра та недемонстративна, дієва любов! Кажуть, що легко здолати вершину – важко на ній втриматись Християни – це люди, які завжди й в усьому намагаються наслідувати Христа. Іноді, навіть ціною неймовірних зусиль! Вони, мов соняхи, повертають свої голови за Його правдивим світлом. Вони не шукають див та істини, бо вже знайшли і знають її. Вони щоденно здійснюють подвиг, спасаючи власні душі з любові до свого Творця! І це є найбільше диво!
 
Якщо з’ява у Лінчині відродить правдиву й живу християнську віру у наших душах – слава Богу! Якщо зцілиться духовно чи фізично хоча б одна людина – слава Богу! Якщо ми станемо хоча б трішки правдивішими й чистішими  - слава Богу! Але, все ж таки, мені здається, що більшого дива як життя й воскресення Ісуса Христа, немає і не може бути на нашій Землі! Чи варто шукати ще якихось знаків і див? Кожен вирішує сам. У будь-якому випадку – Ісус стоїть і делікатно стукає у наші серця, пропонуючи прийти до Нього усім струдженим і обтяженим, щоб заспокоїтись...
 
Напевне, для того, щоб кожен із нас вкотре спробував осягнути Бога в собі, і потрібні людям такі «лінчинські дива»?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Уже традиційно 1 червня на Театральному майдані Луцька у Міжнародний день захисту дітей проводяться численні акції. Дітям намагаються організувати свято.…
Світлій пам’яті Михася… Життя! Життя? Життя…   У кожного з нас є свої унікальні й неповторні уявлення про нього. Звісно,…
Україні й Українцям присвячую...   24 серпня 18-ліття нашої Незалежної України! Менш як за місяць усі свідомі українці урочисто відзначатимуть…
Коментарів: 54
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2008 18:22
Дякую за статтю.
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2008 20:02
я повністю згодна з автором, Господь є в душі кожного з нас.
видимий Показати IP 25 Жовтня 2008 19:22
А, може, ви не можете відчути божу благодать,бо не з тим їздили ....[вирізано - цензура].
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2008 19:23
о так
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2008 22:09
Чудо відбулося 2008 років назад на Хресті!Наші люди не шукають Бога,вони шукають чуда,носять ікони туди сюди,моляться до святих... А про Господа забувають.А Він же близько,треба просто звернутись в молитві.Диявол теж може робити чуда задля того,щоб відвернути людську увагу від Бога.Подумайте про це!
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2008 12:04
Тоня ви грішна людина тому божа благодать від вас далеко
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2008 17:16
Та не пишіть таких блогів!!!! І взагалі, автор штунда якась однозначно , не впарюй людям це, пліз!!!!!
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2008 18:49
Я вірю в Бога, але до церкви ходжу рідко, тому мій коментар буде більш-менш об'єктивним. В Лінчин їздила тому, що живу недалеко, але не дуже в це вірила. Дійсно, образи є! Їх видно не одразу, це не картина. Але коли навколо тебе стоять незнайомі люди і розповідають те, що бачила ти за пару хвилин до цього, не повірити неможливо. Є достатня кількість знімків і відео.
Авторка Показати IP 26 Жовтня 2008 19:32
Для усіх,хто коментуватиме мої повідомлення! Бог, Божа благодать і всі однокореневі слова зі словом "Бог" пишуться з великої літери. Згідно правил сучасного українського правопису й поваги до Творця! Ви ж не пишете ім"я свого батька з маленької літери? Дякую усім, хто поділяє мою точку зору! І усім, хто критикує: мене, позицію,- це свідчить про Вашу небайдужість, а це ознака правдивого християнина!
Світлана Показати IP 26 Жовтня 2008 21:58
До церкви ходжу рідко.Поважаю всі напрями у релігії.БОГ один для всіх людей.Читаю книжки про релігії.Недавно прочитала Нил Уолш "Беседы с Богом". Автор об‘єднує людей з різними поглядами.В Лінчині була три рази.Місце святе, без сумніву,дерева,каміння,образ Спасителя між гіллям дерев,образ Богородиці на гіллях берізок-це все побачене мною.А в цей час мій чоловік не побачив нічого,окрім хреста на камені...Розумію ,не кожному дано...Ви ,пані,трішечки поспішили дати іформацію у всесвітню мережу.Адже багато людей стали свідками цього ДИВА!
Ольга Показати IP 26 Жовтня 2008 22:14
Я не згодна...
Андрій Показати IP 27 Жовтня 2008 00:37
Кожен вірить в те, у що він хоче вірити
mass Показати IP 27 Жовтня 2008 01:13
І боїться того, чого боїться:)
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2008 11:38
То чому б вам пані авторко не зайнятися навчанням правопису ,а не лізти туди ,як виявилось,Сам Бог не пускає?
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2008 11:43
...і ще хочу вам підказати,що майстер поганим,чи вмілим не буває.Майстер тому і майстер.Так само християнин.
Юлія Показати IP 27 Жовтня 2008 12:54
Здається, як завжди - тема перескочила: з коментування "Лінчинського дива" на особистість авторки... Панство, будьмо толерантними!
Диякон Віктор Мартиненко (УПЦ) Показати IP 27 Жовтня 2008 17:47
Повністю згідний з авторкою. Гонитва за чудесами немає нічого спільного зі справжньою православною духовністю. Христос, Живий і Діючий щонеділі є у кожному православному храмі у Святій Євхаристії. Але це, чомусь, не цікавить шукачів дешевих чудес. Натовпи їдуть за сотні км., щоб побачити Христа у кущах. Оптичні ефекти та асоціації видаються за явління Бога. «Хто їсть Моє Тіло і п’є Мою Кров – в Мені перебуває і Я в ньому», – сказав Христос. Отже треба єднатися з Ним у той спосіб, що Він Сам дав нам, а не вдивлятися у кущі по поліських селах.
Марія Показати IP 27 Жовтня 2008 20:01
Я поважаю точку зору авторки. Але факт залишається фактом. Таємні образи все таки є у Лінчинському лісі. Тисячі людей не могли з‘їхати з глузду одночасно!!!Таким чином, можна заперечити появу Богородиці на Почаївській горі у 1240 році і під час війни з турками у 1675 році. Невже можливо заперечити історичні події у виникненні Почаїва???! Але ж у ті святі місця їдуть сотні паломників з усього світу. Я зрозуміла, що Ви, пані, у Лінчині просто нічого не побачили - я Вам щиро співчуваю, що Ви даремно з‘їздили...Або просто Ви не були готові зустрітися з дивом.(Я бачила образ суворого чоловіка, рахую, що це Спаситель, але це ще ніким не доказано...). Господь живе в наших душах, він є повсякчас. По вірі Вашій дано Вам буде.
Диякон Віктор Мартиненко (УПЦ) Показати IP 27 Жовтня 2008 21:29
"Не велике діло бачити ангелів – велике діло бачити свої гріхи" Преподобний Антоній Великий (IV ст)
Наталя Показати IP 27 Жовтня 2008 22:54
Цікава штука, наші люди на всьому роблять гроші. Там, на місці, вже навіть відео з чудом по 15 гривень продають.
Ольга Показати IP 28 Жовтня 2008 13:43
Ось така штука! Спробуй іще вижити у цій державі! А відео знімали з чогось...
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2008 14:43
"Якщо чесно, то таку одностайність востаннє я спостерігала взимку 2004 року, коли відбувалися сумнозвісні помаранчеві події..." Зрівнювати диво з брудною політикою??? Могли б і краще порівняння підібрати.Стид і срам!!!
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2008 19:08
Нарешті знайшлась людина, яка за всі ці дні захистила це Диво! Просто так нічого не буває!
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2008 14:23
Після цих роздумів симпатична панянка Антоніна мусить скласти з себе повноваження голови Волинської обласної громадської організації «Християнський рух за життя» і викладати в університеті основи матеріалізму
Паша Показати IP 3 Листопада 2008 20:18
Просто так чудо не може відбутися. Якщо воно від Бога, то повинно принести якісь духовні плоди, а не буди виставою для тисячи людей.
Анонім Показати IP 4 Листопада 2008 20:02
Які духовні плоди ти маєш на увазі???
Ірина Показати IP 4 Листопада 2008 21:25
Я побувала в Лінчині минулої пятниці, бачила образ,хрести на камінні,ікони на деревах і думаю це справжнє диво.І ніякого релігійного екстазу про який пише авторка, а лише почуття благодаті.
Світлана Показати IP 6 Листопада 2008 19:45
У Лінчині я також відчула БЛАГОДАТЬ.Вранці на другий день я була сповнена ніжного благоговіння. Відчуття радості і любові мене не покидало. Таке відчуття в мене буває після служби в церкві. На роботі своїм колегам все розказала. До кінця дня моя енергія вичерпалась. Я стала знову, як завжди...
Анонім Показати IP 7 Листопада 2008 15:46
у біблії сказано що на землі будуть різні ніби "богоявлення" і люди будуть йому поклоняться, тобто нечиста сила може втілюваться в різні образи. Бог явиться раз і лише один раз!!! Потрібно вірити в Бога, а не поклонятися деревам!
Анонім Показати IP 7 Листопада 2008 21:30
На місці "богоявлень" ,шановні,поставили дерев‘яний хрест.А всім відомо,що нечиста сила боїться хреста.Значить,якщо і була нечисть, то її вже там не має.А дивний образ не зникає.Кажуть люди 40 днів буде його видно.Поживемо- побачимо.А деревам ніхто і не поклоняється.Просто місце там дуже дивне.А як пояснити оновлення на днях ікони в Острозькому Свято-Богоявленському кафедральному соборі(замироточила). "До "Голгофи"(це назва ікони),що замироточила , йдуть і йдуть віряни.Вони стають перед нею на коліна і довго моляться.Кожен із них вірить у чудо.Тим паче,що воно поруч.(із статті газ."Експрес" від 6-13 лист.2008)А чому побудований Свято-Успенський собор у Почеєві? Ви забули ,нагадати?
попач назар Показати IP 11 Листопада 2008 00:59
я жив у селі лінчин до того як переїхав у америку сша
Анонім Показати IP 16 Листопада 2008 19:46
А в Америці добре Вам жити ? Розкажіть щось про Лінчин.
Нина Показати IP 20 Листопада 2008 17:41
В Библии написано: "Тогда, если кто скажет вам: вот, здесь Христос, или там, - не верьте".Евангелие от Матфея 24:23.Я верю, что Иисус Христос был распят, воскрес и ожил чтобы сегодня, в 21 веке, я имела отношения с ЖИВЫМ Богом, а не с образами сомнительного происхождения.Человек создан для поклонения Богу, только после грехопадения люди начали искать "заменители".Сегодня ты или подчиняешься во всем воле Бога, которая записана в Библии, или диаволу, подчиняясь всяким подделкам.
Анонім Показати IP 20 Листопада 2008 20:35
Нина,вы Америку не открыли.Многие христиане читают Библию.Общаются с Живым Богом.Не считайте себя такой правильной.Вы тоже заблуждаетесь.Осудить тысячи людей-не грех ли это?Вообще-то вся наша жизнь -тайна.Отрицать то,что есть наяву-как можно? Просто вера ваша не позволяет вам осознать это факт.Пятидесятники,Баптисты-отрицают иконы.НЕ Вы ли это? А образ в Линчине не выдумка.Просто он появился ,а Вы люди сушите головы и спорте.Это ваш удел.Мы не создали мир,религию-не нам это отрицать ,да Еще и спорить об этом...
Нина Показати IP 21 Листопада 2008 12:43
Я не считаю себя правильной, я знаю что без Иисуса Христа я грешница, которая заслуживает только на ад. И только благодаря Голгофской жертве я имею возможность общаться с ЖИВИМ БОГОМ.Своим коментарием я не хотела никого осуждать, если кто-то принял мои слова как осуждение извините, но за слова из Библии осуждайте Бога.Написано: И неудивительно: потому что сам сатана принимает вид Ангела света.2послание к Корынфянам11:14.Насколько я знаю иконы были созданы чтобы помогать человеку понять Бога: на стенах, нашему неграмотному народу, рисовали Библейские истории, чтобы можно было расказать Библию. Согласитесь, сегодня люди поклоняются образам, которые имели совсем другую цель. Ни к Баптистам, ни к Пятидесятникам я не принадлежу. Ищите истину в Библии.
Анонім Показати IP 21 Листопада 2008 18:43
"Хіба це не дивно, що люди так охоче борються за релігію, і так неохоче живуть за її наказами..." Георг Ліхтенберг
Ірина Показати IP 22 Листопада 2008 16:52
Скоріше всього, Ніна ви не ходите до церкви, не приклоняєтесь до ікон, до хреста. Ви їх боїтеся як сатана.
Валентина Показати IP 23 Листопада 2008 18:00
Мы всего лишь люди.Мы не знаем малую долю тайн Вселенной.Спорить о том от Бога это или от Сатаны можно бесконечно... Но познать Истину можно тогда, когда дано свыше!
Николай. Показати IP 25 Листопада 2008 13:24
Апостол Иисуса Христа, который орбащался к язычникам Рима писал в Рим. 1:13 - Мне хотелось бы, братья, чтобы вы твердо знали, что я много раз собирался к вам прийти, но до сих пор обстоятельства мешали мне пожать у вас те же плоды, что и у остальных народов. 14 Я должник греков и варваров, мудрых и невежд. 15 Итак, что касается меня, то я готов и вам, римляне, возвещать Радостную Весть. 16 Я не стыжусь Радостной Вести, ведь она - сила Божья, спасающая всех верующих, прежде всего евреев, а потом и язычников. 17 Ведь в ней открывается, что избавление от вины дается Богом за веру и только за веру. Потому что в Писании сказано: "Кто праведен благодаря вере, тот будет жить". 18 Нисходит гнев Божий с небес на всякий грех и зло людей, удерживающих истину в плену греха. 19 Ведь знание о Боге у них есть, Бог дал им о Себе знать. 20 Потому что Его невидимые свойства - вечная сила и Божественная природа - со времени сотворения мира постигаются разумом через созерцание сотворенного. Так что нет им извинения! 21 Зная о Боге, они не воздали Ему хвалу и благодарность как Богу, а вместо этого погрязли в пустых рассуждениях, и их неразумное сердце объяла тьма. 22 Называя себя мудрыми, они превратились в глупцов 23 и вместо поклонения бессмертному Богу поклоняются образам, подобным смертному человеку, птицам, четвероногим и пресмыкающимся. 24 Потому и отдал их Бог во власть нечистоты, чтобы, следуя похоти сердец, они бесчестили свои тела. 25 Они променяли правду Божью на ложь, они поклоняются и служат творению вместо Творца, да будет Он всегда благословен, аминь.
Николай. Показати IP 25 Листопада 2008 13:42
Да, забыл написать - Апостол язычников - ПАВЕЛ, который писал письмо в РИМСКУЮ (языческую) церковь.
Анонім Показати IP 27 Листопада 2008 20:13
Значить православна церква у чомусь помиляється? До чого ви ведете мову?ПростоБіблію трактує кожен по своєму.Пятидесятники,суботники,свідкиЄгови,Адвентисти,буддизм,Іслам,християнство... Далеко не повний перелік релігій,сект... Кожному своє...А пані Антоніна напрасно написала статтю... На тему релігії не потрібно спорити.Кожній людині свій шлях у цьому складному світі.Коли тривога,тоді звертаються до Бога.А як все добре,то ще й сперечаються.Мовчіть ,люди,просіть Бога здоровя.
Николай Показати IP 28 Листопада 2008 19:24
Не знаю, как можна данный текст трактовать "по-своему" - попробуйте (мне былобы интересно услышать). Почему - то Вы вывод сделали очень даже разумный. Можна долго отталкивать истину Священного Писания, но я обьясню свою цитату из БИБЛИИ словами того же Апостола Павла, которые вы найдете в Римлянам 1:16-17 (тоесть чуть выше того, что я цитировал) - 16 Я не стыжусь Радостной Вести, ведь она - сила Божья, спасающая всех верующих, прежде всего евреев, а потом и язычников. 17 Ведь в ней открывается, что избавление от вины дается Богом за веру и только за веру. Потому что в Писании сказано: "Кто праведен благодаря вере, тот будет жить". Я надеюсь, что люди, которые это читают - поймут.
Николай Показати IP 29 Листопада 2008 12:42
Интересно было бы услышать Ваш коментарий "по-своему" на даный текст. Но сначала прочитайте чуть ниже коментарий на статью Диякона Виктора Мартиненка (УПЦ). Кстати, вывод Вы сделали почему-то один - очень даже разумный. Спасибо за неравнодушие к словам Священного Писания (это говорит о многом).
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 22:10
И о чем это говорит???
Николай Показати IP 3 Грудня 2008 13:35
Отвечу Вам словами того же Павла, который обьяснял жителям Афин ( очень набожным) суть веры и их отношение к "богам" (они были тоже язычниками) следующими словами, их Вы найдете в Библии Деяния 17: 24 Бог, создавший мир и все, что в мире, Господин неба и земли, не живет в храмах, построенных для Него руками людей. 25 Он не нуждается ни в чем из того, что могли бы предоставить Ему человеческие руки. Наоборот, это Он дал всем все, в том числе жизнь и дыхание. 26 От одного-единственного человека Он произвел все народы, чтобы они населили всю землю, заранее определив для них и точные времена, и границы их обитания. 27 Он сделал это, чтобы люди искали Бога, чувствуя, что Он совсем недалеко от каждого из нас, и могли Его найти. 28 Ведь в Нем мы живем, и движемся, и существуем. То же самое сказали и некоторые из ваших поэтов: "Ибо мы все Его род". 29 И раз мы Божий род, не пристало нам думать, что Бог таков, каким Его изображает - в золоте, в серебре или в камне - человеческое искусство по человеческим представлениям. 30 Бог все это прощал в те времена, когда о Нем не знали. Но теперь Он повелевает всем людям везде, где бы они ни жили, раскаяться, 31 потому что Он уже определил день, когда будет судить вселенную праведным судом, и уже назначил Человека, который будет судьей. Он дал всем людям доказательство этого, воскресив Его из мертвых. Кстати, с наступающим Вас Рождеством Христовым.
Николай - добавлю еще словами Иисуса Христа Показати IP 3 Грудня 2008 15:35
Марка 12:28 Один из учителей Закона, который присутствовал при споре и слышал, как хорошо ответил им Иисус, подошел к Нему и спросил: - Какая заповедь первейшая? 29 - Первейшая заповедь, - ответил Иисус: - "Слушай, Израиль! Господь наш Бог - единственный Господь. 30 Люби Господа Бога всем сердцем, всей душой, всеми помыслами и всеми своими силами". 31 А вот вторая: "Люби ближнего, как самого себя". Нет заповеди больше, чем эти. 32 - Хорошо сказано, Учитель, - ответил учитель Закона. - Правду Ты говоришь, что "Он один и нет никого, кроме Него" 33 и что "любить Его всем сердцем, всеми помыслами и всеми своими силами" и "любить ближнего, как самого себя" важнее всех всесожжений и жертв. 34 Иисус, видя, как умно тот ответил, сказал ему: - Ты недалек от Царства Бога.
Анонім Показати IP 9 Січня 2009 19:30
А чого вже ніхто не пише?
Анонім Показати IP 13 Січня 2009 20:08
Люди чого мовчите?
Ірина Показати IP 27 Січня 2009 13:54
А що писати? Образ зник.Немає його. Люди, які живуть в Лінчині, напишіть хто-небудь будь ласка чи залищились хрести на камінні, образи на деревах? Хоча я сумніваюсь що хтось напише, там не те шо інтернету, там звязку нормального немає.
Анонім Показати IP 1 Лютого 2009 21:26
І коли образ зник? Говорили,що буде 40 днів.Хрести не пропадуть і образи також.Не треба ображати людей з Лінчина,вони не винні ,Що там немає зв"язку.А інтернет може в когось і є.А Ви , Ірина ,бачили образ?
Ірина Показати IP 3 Лютого 2009 22:34
Так, образ так і був десь 40 днів, але точно не скажу, бо не знаю.Ми були в Лінчині 31 жовтня, образ вже було погано видно, він зникав, але я бачила. А з"явився образ за тиждень до св"ята покрови,7 жовтня його побачила місцева жителька. Між вільхою та березою, де був образ, не було ні листя, ні гілля. Місцеві розповідали, що якоїсь ночі невіруючі люди обрізали все гілля аж знизу до верху, думали образ з"являється на листі від заломлення світла, але зранку образ знову з"явився, на своєму місці між вільхою та березою. Мені здалося, коли я на нього дивилася, він як з туману. А людей з Лінчина я не думала ображати, в них там дійсно зв"зок нікудишній, мережа з"явилась перед самісіньким Рівним.
Анонім Показати IP 22 Березня 2009 22:02
О,Ірино!Ви мене ощасливили,якщо дійсно образ був 40 днів.Значить кінець світу буде точно,все справджується.І ми всі під Богом.А за те,що гілки обрізали-не знали,це новина.Да Бог їм суддя...
ххх Показати IP 10 Листопада 2010 11:29
Не таке вже село Лінчин глухе - і телефони тамє, і Інтернет. Плюс зв’язки з Америкою напряму через переселенців.Цікаво, що після війни все село було вивезене на південь України, але потім практично всі повернулись ...
Чёрная Пантера. Убеждения- САТАНИЗМ Показати IP 5 Лютого 2012 01:22
Люди! о чём это ВЫ? Массовый психоз? А, впрочем, какая афера. Молодцы ребята-голографисты!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus