USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Тарас Чурило : Атестували і «наатестували»
Нагадаємо, 5 березня голова атестаційної комісії Віктор Вальчук, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив стрілянину біля супермаркету «Вопак» на Київському майдані.

Як відомо, за цим фактом стосовно Віктора Вальчука відкрито кримінальне провадження за ч. 4 статті 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом).

Та зараз не про це. Ми б хотіли звернути увагу як «професійно» працює місцева поліція.

Варто звернути увагу й на те, як відбувалася слідча дія з вилучення зброї у підозрюваного. Так от, на оперативному відео добре видно, що вилучену у Віктора Вальчука зброю поліцейські запакували в звичайну картонну коробку з-під продуктів.

Як стало відомо, цю коробку вони знайшли чи то на смітнику, чи попросили в супермаркеті, що поряд. Потому, щоб такий імпровізований сейф не розсипався, змотали скочем.

Але і це ще не все. Як стало відомо, револьвер кілька разів діставали з коробки, перепаковували та ледве не запакували зарядженим. І це все тоді, коли відеозапис слідчої дії був припинений.

Хоча на ділі кожне втручання в пакет та перепаковування речових доказів має відбуватися у присутності понятих, бути зафіксоване на відео та відображене у протоколі.

Цікаво, що правоохоронці просто не знали, як розрядити револьвер. Тож зрештою, покрутивши в руках, так і впакували його для подальшого проведення балістичної експертизи. І останнє: доки поліція знімала «кіно» із затримання стрілка, коробка з речовим доказом у ній близько 10 хвилин стояла на землі без жодного нагляду. Правоохоронці вочевидь були зайняті іншими, більш важливими справами.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Чому забанкротувало «Луцьктепло» - через невдалий менеджмент чи просто нестачу коштів? Це питання яке досі залишається без відповіді.
Через дев'ять років після того, як українці вперше масово вийшли на головну площу країни, щоб відстояти свої права, історія повторилася.
Луцьке підприємство електротранспорту на межі… Чому з колись доволі потужного підприємства ЛПЕ перетворилось на «жебрака з протягнут ою рукою».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus