USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Тарас Чурило : Гунчик не бажає розвивати туризм на Волині
На вулиці - весна? і на часі ремонт та будівництво доріг. Які дороги будуть відремонтовані та чи ремонтуватимуться взагалі нам невідомо, принаймні керівник профільного департаменту ОДА Іван Мирка у Aейсбуці про це не звітує.

Та й розподіл коштів досі залишається незрозумілим, на ремонт однієі' дороги виділяються колосальні кошти, на інші, які знаходяться ну просто в жалюгідному стані коштів взагалі не передбачено.

Та сьогодні нас особливо цікавить відрізок дороги Дерно-Олика. Чому саме вона? Олика в скорому часі перетвориться на туристичне містечко завдяки замку Радзивілів, який взялися реставрувати поляки. Тож невдовзі саме по відрізку дороги Дерно-Олика курсуватимуть польські туристи, які зрозуміло і принесуть інвестиціі'. А 9 кілометрів дороги від села Дерно до селища Олика - не пройти, не пропливти. До речі, цей відрізок дороги був включений до переліку доріг, які потребують першочергового ремонту ще у 2015 році та так і нічого не було зроблено.

Голова ОДА Володимир Гунчик постійно говорить про те, що Волинь - це туристичний край, і туризм потрібно розвивати. Та далі розмов справа не дійшла. Тим більше, наскільки мені відомо поляки готові вкладати колосальні кошти в реставрацію замку Радзивілів та інфраструктуру селища Олика. Нам для цього потрібно зробити лише відрізок дороги...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В нас на Волині вже так склалося – якщо при владі, значить поганий. А особливо поганий, якщо ти маєш певні…
Волинську обласну інфекційну лікарню перевіряє фінінспекція.
Забрати контроль над Кабміном і при цьому не допустити перевиборів парламенту - це програма-максимум для президента. І, можливо, у нього…
Коментарів: 1
Іван Мирка Показати IP 23 Березня 2016 04:07
Транспортна комісія обласної ради ще більш як місяць назад затвердила перелік доріг місцевого значення що підлягають ремонту у першу чергу у 2016 році. коштом облбюджету (18млн) при співфінансуванні з місцевими (18млн). Чому обласна рада не публікує свої рішення наразі не відомо. Перелік доріг держзначення готує Служба автомобільних доріг у Вол.обл. інформацію читати на їх сайті та сайті мінінфр. та укравтодору.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus