USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Тарас Чурило : У Луцьку десяток «активістів» тисне на суд…
Під стінами Волинського окружного адміністративного суду члени атестаційних комісій і активісти влаштували пікет, вимагаючи справедливого та відкритого суду у справах поновлення працівників поліції.

Що це, черговий піар чи тиск на судову систему? Адже десяток активістів лежачих під судом не можуть навіть чітко сформулювати свої вимоги. І в жодному разі не хочуть брати участі у судових засіданнях. Спочатку своїми не кваліфікованими діями вони розвалили всю правоохоронну систему на Волині, а потім починають мовчазним протестом або краще назвати «театром абсурду» тиснути на суд… який просто виконує свої обов’язки і не знаходить законних підстав звільнити «не атестованих» працівників поліції.

У Волинському окружному адміністративному суді стверджують, що діють виключно в рамках чинного законодавства. І всі рішення приймають аргументовано. Ситуацію, що склалася сьогодні в суді, прокоментував голова суду Олександр Лозовський:

«Ми керуємось у своїй діяльності Кодексом адміністративного судочинства в Україні, іншими законодавчими актами. Власне, згідно Кодексу суддівської етики я виконую свої функції як рядовий суддя. Так само у своєму провадженні маю такі справи. Коментувати стосовно прийняття рішення згідно Кодексу судової етики, це неетично з мого боку, тому що ми судді першої інстанції лише. Є на те ще апеляційний суд», — пояснив голова суду Олександр Лозовський.

Тим часов глава національної поліції Хатія Деконаїдзе заявляє про те, що протягом першого кварталу поточного року правоохоронцями зареєстрований ріс кількості розбоїв та грабежів на 45 відсотків!!! в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

То в суспільства виникає риторичне питання чи потрібна нам така реформа, в результаті якої ми почуваємо себе незахищеними?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Явка виборців на місцевих виборах була дуже низькою. В Україні явка на минулих місцевих виборах склала 46,62%
Чи допоможе призначення уряду відновити співпрацю з міжнародними кредиторами
Чи спроможна Україна, а передовсім її правляча еліта, вистояти без західної допомоги
Коментарів: 4
Пр Показати IP 15 Квітня 2016 15:55
Этих дармоедов типа Павлика и Мишы уже всех достали.
ВВ Показати IP 15 Квітня 2016 15:56
Це все проплачено
234 Показати IP 17 Квітня 2016 17:44
Суд також весь проплачений
Свідок Показати IP 18 Квітня 2016 09:53
Тиснути треба не на суддів, а на нардепів, які нічого не зробили для запровадження судової реформи. Чому б не запитати у волинських суддів про те, чи розуміють вони призначення реформи і що конкретного вони зробили судового реформування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus