USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Тарас Чурило : До питання ботів…
Останнім часом на мене та й на всіх, хто справедливо критикує роботу органів місцевого самоврядування посипався шквал критики, мовляв, «боти» ви всі продалися і таке інше, що вже переходить будь-яку межу. Активно гуглять мої картинки на аві, пишуть приватні повідомлення, ображають… тобто про якусь журналістську етику не може йти й мова.

Особливий шквал «випадів» в мій бік викликала критика атестаційної комісії (ну тут все зрозуміло Волинське агентство розслідувань – Лапін-Самооборона-атестаційна комісія) думаю не треба бути дуже розумним, щоб співставити все в цьому ланцюжку. І вчора, як мені було не дивно, опублікував порушення правил дорожнього руху депутатом обласної ради Володимиром Бондарем, здавалося б нічого поганого не зробив, але тут… і почалось, шквал критики, та інших слів, які вони вміло підбирають так, щоб їх не заблокував Facebook. А найприкріше те, що «справжні чоловіки» Анатолій Котлюк, Павло Березюк не підбирають слів навіть у розмовах з прекрасною частиною нашого людства. І найсмішніше, що винен у цьому всьому, як ви думаєте хто?... Правильно - Палиця.

Так от, я хочу звернутися до всіх тих, хто не втомлюється невпинно мене критикувати чи погрожувати мені… дарма стараєтесь. Та якщо ви вже назвали себе журналістами, то поводьте себе відповідно, ну хоча б старайтесь себе так поводити, образи тут зовсім недоречні, а то ще заблокує Facebook, правда Павло Березюк?

P.S. І ще оцінювати людину за картинкою на аві не варто. Марія Доманська, Ігор Левчук, Наталія Камишнікова – відомі на Волині журналісти теж «боти»? Павло Березюк, Анатолій Котлюк, зверніть увагу на їхню аву???
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
12 травня Верховна Рада встановила своєрідний рекорд – вперше процес від подання законопроекту до його ухвалення за основу та в…
На вулиці весна і на часі ремонт та будівництво доріг.
В нас на Волині вже так склалося – якщо при владі, значить поганий. А особливо поганий, якщо ти маєш певні…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus