USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Тарас Чурило : Щеплення в період епідемії
Знаєте, в мене складається враження, що медичної реформи в Україні не просто немає, а з точністю до навпаки, наша медицина дорівнює нулю.

Маю на увазі Волинь. на Волині спалах грипу, серйозний. Не вірте ЗМІ і чиновникам, інформація достовірна, від лікарів, які мають до цього безпосереднє відношення.

Романюк з Гребенюком взагалі карантину не оголошують, бо, бачте, не вистачає їм там пару відсотків до оголошення карантину.

В аптеках - хаос, з полиць зникають всі ліки, особливо "Таміфлю". Аптечні ділки вже починають "гріти" на цьому руки. І найголовніше, до мене підходить медсестра в дитячому садочку і каже, що дитині треба зробити щеплення від поліоміліту, зараз, в період епідемії грипу... Я не витримав, і вона, бідолашна, першою почула, що я про це думаю. Потім набираю знайомого лікаря, який має безпосереднє відношення до щеплень... і що ви думаєте, виявляється просто термін придатності щеплень закінчується в березні... Ось в такій державі ми живемо, і все це вони називають медичною реформою...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Чому забанкротувало «Луцьктепло» - через невдалий менеджмент чи просто нестачу коштів? Це питання яке досі залишається без відповіді.
Найбільш сканадальний політик Волині Ігор Гузь знову пробує прорватись до Верховної Ради. І штурмує він владний Олімп в тій частині…
Волинську обласну інфекційну лікарню перевіряє фінінспекція.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus