USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Тарас Чурило : Хто вони, «вічні революціонери»?
Побував сьогодні на народному вічі. Знаєте, знайшлись люди, які понівечили память Революції гідності та полеглих героїв. Захід імені Самооборони.

Виступаючі: Володимир Бут-Гусаїм, який пройшов шлях від Партії регіонів до "вічного революціонера". (помічник депутата обласної ради від Партії регіонів Петрра Проня). До речі, чому Тимошенко його досі не виключила з партії - незрозуміло. Іван Мирка - для якого його фінансові інтереси важливіші за будь-які ідеї, Богдан Климчук, який прийшов розповісти як його "бідолашного" побили за його ідейні переконання. (Організатор "потрібних акцій" за гроші Володимира Бондаря, кришує незаконний видобуток бурштину на Волині).

Звучали «рецепти» й змін в країні, зокрема, що зміни треба починати з себе: не давати хабарі, готувати себе для заміни нинішнім чиновниками, а для цього – бути освіченими і свідомими. Не вони творили Революцію гідності на Волині, тож не мають права ховатися за її іменем... А творити Революцію гідності потрібно було не тут, а в Києві, разом із тими, хто поклав своє життя за краще майбутнє, а не за Порошенка і Яценюка при владі.

Далі буде...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Останнім часом на мене та й на всіх, хто справедливо критикує роботу органів місцевого самоврядування посипався шквал критики, мовляв «боти»…
Повернемось сьогодні до питань пільгових перевезень і збитковості підприємств, які надають послуги перевезень.
«…Свобода слова - право людини вільно висловлювати свої думки. В даний час включає свободу вираження поглядів як в усній, так…
Коментарів: 5
Анонім Показати IP 21 Лютого 2016 18:53
"вічні революціонери", це у яких там де думати-вузько,там де жувати-широко ,до роботи -то руки з скаки ростуть...
після струсу Показати IP 21 Лютого 2016 19:48
тре два тижні лежати ато будуть ускладнення.а взагалі автор правий
лучанин Показати IP 21 Лютого 2016 20:00
поясніть мені тупому і ще 30 міліонам...яка різниця між регіоналами і теперішніми жидо-масонами????
Всезнайко до лучанин Показати IP 21 Лютого 2016 23:46
В тому, що регіонали менше крали, і про людей більше думали...
справедливий Показати IP 22 Лютого 2016 11:56
А де лапін чому це г*вно ховається та притих, дальше організовуй видобуток бурштину, побори з таможні, кришуй далі та організовуй місця в міській раді для моклиці місце.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus