USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Тарас Чурило : Прибрати неугодних, або Звільнити тих, хто не «прогнувся»
Волинську обласну інфекційну лікарню перевіряє фінінспекція. Що це? А я вам скажу, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик хоче «прибрати» головного лікаря Петра Гайдучика. Ось такі методи боротьби, брудні, боротьба не стільки проти Гайдучика, скільки проти Ігоря Палиці. А Гайдучик «такий поганий», тому що прийняв спонсорську допомогу від Фонду «Новий Луцьк».

Так от, Петро Гайдучик став головним лікарем інфекційної лікарні не так давно, та за цей час в лікарні було зроблено стільки, скільки не було зроблено за попередні двадцять років. Гайдучик – не якийсь «засланий козачок», а працює в лікарні більше 20 років і пройшов шлях від лікаря-інтерна до головного лікаря. Це лікар, який ніколи і нікому не відмовив, двері його кабінету відкриті постійно і для всіх. Знаю про це з власного прикладу.

І тут така подяка. Фінінспекція –це дуже старий і «совковий метод». Та й перевіряти по великому рахунку нічого, тих 100 тисяч, які виділили за цілий рік? Та цього на маски та одноразові рукавиці не вистачить. Хоча, знаючи Гайдучика, впевнений, що там все розписано до копієчки... І ще рішення про призначення або звільнення лікарів обласного комунального закладу приймають депутати на сесії більшістю голосів. А тут, як мені відомо, у Володимира Петровича не все гаразд. Та й взагалі, Володимире Петровичу, не варто звільняти професіоналів тільки тому, що вони під Вас не «прогнулися»...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Щодо питання корупції в дитсадочках. В них це називається "добровільні внески".
Повернемось сьогодні до питань пільгових перевезень і збитковості підприємств, які надають послуги перевезень.
Пам'ятаєте, на Майдані - з боку Європейської площі - всі три місяці висіла величезна розтяжка «Зрозумійте, нас задовбало».
Коментарів: 13
Мілана Показати IP 6 Грудня 2015 19:40
Нехай Гунчик іде перевірить начальника рибнагляду , проти якого було порушено стільки справ в міліції , а він як сидів на своїй посаді такі сидить , всіх міняють а пан Кунчик пригрівся на посаді , ацей лікар , якщо про нього йдуть гарні відгуки , то чому звільняти таких людей , пошліть перевірку в рибнагляд, отам то твориться
рома до Мілана Показати IP 7 Грудня 2015 09:39
а це закон бізнесу платити треба вчасно
Анонім Показати IP 6 Грудня 2015 20:06
Ваша газета стає клоакою в зясуванні стосунківодного олігарха і одного чиновника . Стає вже просто бридко читати. Чим ви відрізняєтесь від жовтої преси, та ні чим, хто заплатить на того і працюєте
Всезнайко Показати IP 6 Грудня 2015 20:06
Гунчик - ХЛО!!
Всезнайко Показати IP 6 Грудня 2015 20:07
Гунчик - ЧМО!!!
Нормальний Показати IP 6 Грудня 2015 20:09
От скотиняка Гунчик...
Попередбатька Показати IP 6 Грудня 2015 22:14
А чому ви уже кілька днів анонсуєте звільнення?Ще ж невідомі результати перевірки. Наразі крім авторів вашого видання ніхто і не знав, що вашому лікарю потрібен адвокат. Але якщо вже ви так випереджаєте події, то цей біг попереду паравозу наштовхує на певні здогоди. А як колишній регіонал пов'язаний з Палицею?
рижков сергій Показати IP 7 Грудня 2015 21:09
Ужасна лікарня , у сьому...
Тарас Чурило Показати IP 7 Грудня 2015 22:19
Гайдучик перш за все лікар, професіонал. А регіонал він чи не регіонал, яке це має значення? Що ми оцінюємо - професіоналізм чи партійну приналежність
яна до Тарас Чурило Показати IP 8 Грудня 2015 18:03
Гайдучик хабарник і брехун .Як і його лікарі .Палати в лікарні платні .Хамство і непрофесіоналізм,а також недбальство ,яке приводить до тяжких наслідків
Анонім до яна Показати IP 9 Грудня 2015 16:13
Ось уже Порошенко підписав закон про розкулачування. Побачимо,як будуть розкулачувати всіх лікарів і їм подібних. У наш час лікаря не хабарника нема. Всі хабарники, а головне,що вони всі байдужі до горя людей. Люди помирають від їх халатності,бо вони неправильно ставлять дігноз,або просто його не ставлять.Почекай до ранку.А до ранку помер.Особливо це стосується діток,скільки смертей за останні пів року у нас на Волині.Скоро батьки, будуть чинити самосуд над цими хабарниками от тоді вони напевно проснуться і схаменуться.
яна до Анонім Показати IP 10 Грудня 2015 20:20
Саме так .Підтримую вас на всі 100.Тільки от прикро, що їх не садять .
цинік до Анонім Показати IP 24 Січня 2016 11:54
Кого розкулачувати?Гайдучик хитрий: в нього є джип,а їздить на тролейбусі.Живе на зп лікаря,а відпочиває на крутих курортах.Будинок і тд записані не на нього.Як його розкулачувати будете?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus