USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Тарас Чурило : Свобода слова від волинської «Самооборони»
«…Свобода слова - право людини вільно висловлювати свої думки. В даний час включає свободу вираження поглядів як в усній, так і в письмовій формі (свобода друку та засобів масової інформації); в меншій мірі відноситься до політичної і соціальної реклами (агітації). Це право передбачено у низці міжнародних та російських документів, серед яких Загальна декларація прав людини (ст. 19), Європейська Конвенція про захист прав людини та основних свобод (ст. 10)…»

Часто зустрічаємо у ЗМІ, що «активісти» Самооборони жаліються, мовляв, немає свободи слова на Волині, всі ЗМІ куплені. Та помічаючи тріску в чужому оці, не бачать колоди у власному.

Усе це відбувається уже півтора роки, у Луцьку є чудовий форум www.board.lutsk.ua

Чудова площадка для спілкування, але останні півтора роки, деякі модератори і користувачі з високим рейтингом (усі члени Самооборони), почали спотрорювати подану інформацію у форумі, хоча й він їм не належить, власник зовсім інший вони лише мають більш широкі функцї, усі представники Самооборони, висвітлювали свій бік бачення, усіх хто мав іншу думку відмінну від їхньої вони, маючи широкі повноваження модератора, почали банити за інакомислення, це продовжувалось дуже довго, і саме зараз через побиття їхніх двох активістів вони взагалі «оборзіли». Ще до висвітлення результатів об’єктивного розслідування побиття вони створили тему, де у всьому звинуватили Ігоря Палицю, не маючи ніяких жодних доказів його причетності, тобто хлопці грають лише на піар, і усіх, хто не згідний з їх думкою, просто банять.

P.S. Слід віддати належне акторам із Самооборони, бо вони не просто вміють вдало розіграти спектакль, а й знайшли площадку для його висвітлення. Хоча… прес-конференція «щодо побиття» виглядала зовсім не підготовленою, три «жертви» побиття і два журналісти… не переконує… Та й чому не збирались прес-конференції, коли «активісти» Самооборони не раз отримували «на горіхи» під час незаконного видобутку бурштину?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
12 травня Верховна Рада встановила своєрідний рекорд – вперше процес від подання законопроекту до його ухвалення за основу та в…
В нас на Волині вже так склалося – якщо при владі, значить поганий. А особливо поганий, якщо ти маєш певні…
Повернемось сьогодні до питань пільгових перевезень і збитковості підприємств, які надають послуги перевезень.
Коментарів: 2
Про свободу слова Показати IP 29 Лютого 2016 09:10
Тарасе, а Оксана Чурило, та, що Колісника коханка - то Ваша дружина?
55 Показати IP 29 Лютого 2016 10:01
Ай, який жах! Виявляється, ще лишились якісь форуми і сайти, непідконтрольні Тарасу Чурилу, де не завжди прислухаються до думки "тільки разом"!!! Заборонити геть! Власника і модераторів - під суд! Тарасу - орден за об'єктивність!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus