USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Тарас Чурило : Волинська обласна рада починає працювати на повну потужність
Якщо ми сьогодні говоримо про ефективність Волинської обласної ради, то мабуть варто порівняти її із попереднім скликанням. Без зайвого піару скажу, що рада цього скликання є набагато ефективнішою. Можливо не всі помітили та варто констатувати, що всі засідання ради цього скликання відбулися, всі комісії теж відбулися. Більше того, не просто відбулися, а були результативними. Подаються нові ідеї, розробляється більш прийнятний регламент, голосуються всі питання порядку денного. Депутатський корпус є більш дисциплінованим та толерантним.

Про ефективність голови обласної ради теж не варто сперечатися. Тільки прийшовши на посаду Ігор Петрович ініціює діалог влади та бізнесу, розуміючи те, що тут повинен бути тандем і організовує для цього спеціальний форум. Від ідеї «перерізання стрічок» переходить до реальних справ, справ на благо області. І ще одне, обласна рада вперше не схожа на «цирк шапіто» і є порозуміння між всіма фракціями.

І нам зовсім не важливо, чия це заслуга обласного голови чи депутатського корпусу, а головне те, щоб найвищий законодавчий орган і надалі продовжував ефективно працювати на благо Волині.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Сьогодні в державі потребує покращення роботи щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності.
Європа втомилася чекати, допоки Генеральна прокуратура України нарешті надасть конкретні докази провини діячів режиму Януковича. Більшість з яких знаходяться під…
Сьогодні в Україні і на Волині зокрема діє безліч благодійних фондів. Більша частина з них з’являється перед виборами та зникає…
Коментарів: 3
Хлоп Показати IP 26 Січня 2016 09:57
Можна детальніше про реальні справи? Чи реальну справу? Номер один - приватна охорона в держприміщенні, слава Богу, що розуму вистачило її забрати звідти. Номер два?
Цуманська пуща Показати IP 29 Січня 2016 07:31
Обласна рада - не законодавчий орган, а орган місцевого самоврядування (читай Закон України про місцеве самоврядування, закон про статус депутатів місцевих рад). Законодавчий орган в Україні лише один - Верховна Рада. Про реальні справи нового голови і нового складу облради ще говорити зарано, бо працюють лише два місяці. Більшість цього терміну вирішували лише організаційні питання.
Хлоп до Цуманська пуща Показати IP 29 Січня 2016 10:35
То бюджет не очікувати? Зарано ще, недовирішували організаційні питання чи недовідпочивали від непомірного навантаження?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus