USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Михайло Шелеп: Дискредитація усіх! Що далі?

Усі без виключення політики, що сьогодні завзято “б’ються” між собою, дискредитували себе. Хто б що не говорив у виправдання своїх дій – люди не вірять цим політикам. І їх довіру повернути вже мабуть не вдасться.
А потерпає від цього держава та її владні інституції. Бо безвідповідальність політиків призводить до бездіяльності органів влади, які замість реалізації необхідних реформ втягнуті у міжпартійні чвари. І чим далі – тим гірше.
Крайні, як завжди – звичайні люди. Про них ж ніхто не думає. Держава сама по собі, суспільство саме по собі.
Що робити? Моя відповідь – міняти політиків. Але не місцями міняти: опозицію у владу, а владу у опозицію, міністрів в депутати, а депутатів в міністри. Міняти повністю.
Потрібно щоб до керма держави прийшли нові політики, з новими ідеями та принципами - наївні романтики і альтруїсти, здорові прагматики, переконані патріоти, щирі українці. Головне – державники, тобто ті хто йде у політику заради добрих справ, а не заради доброї наживи.
Я вірю, що такі люди є. Я вірю, що такі політики скоро прийдуть. Аби тільки суспільство їх не пропустило та вкотре не повелося на солодкі обіцянки “досвідчених” політиків, аби тільки люди зробили свідомий і правильний вибір. Вибір майбутнього… 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Світова історія засобів масової інформації має три чітких періоди розвитку. Перший припадає на боротьбу проти деспотичних держав. Статті в той…
Прочитавши статтю голови Волинської обласної державної адміністрації Романюка М.Я. « «Аграрна область» - має звучати гордо, бо це так само…
Коментарів: 14
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 11:07
Певно автор і себе зараховує до "нових" політиків.
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 11:10
Наївні романтики. Погоджуюсь. Політика - це боротьба. Про балет в політиці можуть мріяти лише романтики. Політика - це сьогодні бокс без правил, аби нам хоч правила запровадити...
Бютман Показати IP 11 Вересня 2008 11:22
Які "одкровення" затятого лібераста Шелепа! Ну прям, ноу-хау! А Президента Ющенка, ночесного голову "Нашої України" (партії до якої Шелеп належить) теж поміняти? А може прийшла пора Шелепу ,в черговий раз, партію поміняти? А "ті хто йде у політику заради добрих справ, а не заради доброї наживи" - невже це про себе? Миську! Не сміши людей.
Боря Показати IP 11 Вересня 2008 11:52
Михайло ти як був нереалізованим молодіжним діячем так і лишився ним у свої 26 років. Що ти зробив за цей час?
Зрячий Показати IP 11 Вересня 2008 12:01
Шухер! Нові політики йдуть! Ховайся, хто може!
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 12:04
Нові політики зі старими дірками...
Простий Показати IP 11 Вересня 2008 12:26
Я не згідний із твердженням, що усі, без виключення, політики дискредитували себе і всіх їх необхідно змінювати. Серед теперішніх депутатів всіх рівнів є багато мудрих людей, тільки біда в тому, що реалізуватися їм не дають. А не дають реалізуватися, ті, хто прийшов в політику за гроші і задля заробітку грошей. Адже, відомо, що в кожній політичній силі є група "товстосумів", які в справах державних не тямлять практично нічого, зате фінансують виборчі кампанії. Прийшовши до влади такі товстосуми, будь-що, намагаються заробити грошенят побільше, а тому і вимагають від профінансовоних ними політсил голосувати і діяти так, як вимагають бізнесові інтереси. От і виходить, що навіть мудрий політик мусить, можливо і всупереч своїм переконанням, танцювати під чужу дудку.
Олексій ДУДИЧ Показати IP 13 Вересня 2008 13:13
Михайле, і я за те, щоб міняти політиків! - це як із шкарпетками, які довго не знімати :) Але як це зроби? З шкарпетками просто, а з бізнес-політиками?.. Ти закликаєш до "повалення конституційного ладу в Україні"? Хочеш вибрати сам, кому лишатись, а кому йти? Чи набрати людей в політику із нульовим досвідом? Але хто вибиратиме? В кого такі повноваження? Авжеж, у народу. Але лише через механізм виборів, на які "того народа" поведе той же політикум, який, як ти говориш, себе дискредитував. За Конституцією кожен громадянин має право стати депутатом, водночас вибори в Україні відбуваються за партійними списками. Отже, я маю нести заяву в якусь партію з високим рейтингом, де всі Б'ЮТься, і тоді надіятись, що прийде якийсь вуйко із розкритими долонями, які не,.. пообіцяє вивести нас, як Мойсей, взамін на свої голоси і душі на виборах... повір, нема краю цьому, зараз з'явився якийсь ЄЦЕ, потім ЯЦЕ (партія Яценюка) і т.д. Єксперименти на людях триватимуть і далі... будь подалі від політики - більше шансів після смерті нормально прилаштуватись (про це детальніше розповість батюшка). Або створи свою партію, назви: партія обдурених політиками, статут напиши в такому ж стилі. Вже сьогодні ти маєш мільйони послідовників. Лише з ними й реалізуєш те, що написав у блозі... а так, це просто трьоп... :)
Ігор:) Показати IP 15 Вересня 2008 10:26
Рекомендую не доводити до ситуацій, за яких шкарпетки довго не знімаються:) "Понюхал старик Ромуальдыч свои портянки и аж заколдобился":)
Олексій ДУДИЧ Показати IP 15 Вересня 2008 18:14
Прикро, бо старі смердячі шкарпетки ми ще не довго знімемо. Принаймні, поки не перестанемо переводити цю тему в жарт :(
new lider Показати IP 16 Вересня 2008 12:29
Погоджуюсь з Михайлом, але прихід політиків нової формації з нормальним демократичним світоглядом та відповідними принципами в країні, де є нерозподілене майно, легкий та безвідповідальний доступ до державних фінансів практично не можливий. З іншої сторони в нас забагато добрих людей з благими намірами, які в звязку зі своєю моральною позицію не можуть опуститися до рівня української політики і вважають це для себе ганьбою. В цей час поганні дяді роблять свої злі справи. Питання: хто гірший?
new lider Показати IP 16 Вересня 2008 12:42
виходячи з нижче висловленим пропоную всім молодим патріотам менше трандіти, більше робити конкретні кроки до отримання кокретних депутатських повноважень. Для цього звичайно потрібно вилизати одне місце вождю вибраної Вами партії. Свято і беззаперечно служити йому. За де-кілька років він віддячить вам депутатським мандатом (його рівень ЗАЛЕЖИТЬ ЛИШЕ ВІД ВАС). А коли нас у різних радах назбирається критична маса - тоді ми знімемо маски брехні і розкажемо нашим співвітчизникам про "великий план спасіння Української держави". Попросимо у нашого народу вибачення і поклянемося вірою і правдою служити йому. А хто старе згадає, тому глаз вон. Так що вперед, товарищи!
Анонім Показати IP 20 Вересня 2008 01:53
На 100% правий, оскільки молодим політикам вже час запропонувати свої послуги з вмілого масажу простати на ринку політтехнологій. Гарний був політичний проект але він закінчується, а ви не встигли через молодість обійняти достойної ваших марнославних домагань посади?, - пора подбати про нового клієнта чи клієнтів. І якщо молода генерація буде здійснювати цей масаж для старих замовників: "заради добрих справ, а не заради доброї наживи" - тоді відбудеться масове її зникнення як класу чи прошарку. Але вам це не загрожує, мені здається у вас буде вдале політичне майбуття, це покищо інтернатура та невдовзі буде самостійна практика
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 18:54
Яблуко від яблуньки... Давайте старих бздунів відправимо на пенсію, а поставимо їхніх синочків, онуків, плімяннічків... Дорогу молодим пі...ам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus