USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Олександр Гіль: Підпільна русифікація
Якось в кінці серпня ми всією сім’ю вибралися на шкільний ярмарок. Купували майже все, що потрібно до школи, починаючи від ручок і закінчуючи взуттям.

Серед всієї маси товарів купили і два щоденника (кожній учениці окремо). Коли обирали подивилися на зовнішню сторону – написано «ЩОДЕННИК». Відкрили першу сторінку – герб і гімн України.

Далі не зовсім уважно прогорнули. Ніби все good.

Прийшло навіть не перше вересня, а третє. Дружина вирішила заглянути в один з щоденників… і виявила, що в середині вони РОСІЙСЬКОМОВНІ!

Після кількох хвилин невдоволення, прийшли до висновку – навіть те, що зовні «УКРАЇНСЬКЕ» потрібно ретельно перевіряти з середини, може виявитися не нашим.

Так, як недавно один всім відомий чиновник оговорився: «Україна на 56 місці, а МИ на 72 (Росія)».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Прочитав «Виміри консерватизму» Маргарет Тетчер. Ніби про нас сьогодні. Не можу стриматися, щоб не процитувати деякі уривки. Вибір у вільному…
Вже традиційно більшість жителів нашого міста незадоволені місцевою владою. Причин багато. Тих хто на цьому піариться теж. Особливо майбутніх кандидатів…
17 березня 2010 року в Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Верховної Ради був поданий Проект Закону про…
Коментарів: 10
мда Показати IP 5 Вересня 2011 10:56
ааааа ужас всемирный заговор против неньки украины!!!
Mirna до мда Показати IP 5 Вересня 2011 12:29
може, і не всємірний, але так не повинно бути...
Читав, плакав... Показати IP 5 Вересня 2011 14:37
Як мені відомо, Олександр Гіль працює в апараті обласної ради на посаді консультанта відділу організаційного забезпечення. Що забезпечує цей чиновничок, винесемо за дужки, але він повинен бути елементарно грамотним. І як ніби-то думки свіжі, але через одне-два слова волає дрімуча неграмотність. Коли такі тексти читає людина, яка поважає себе і знає рідну мову, то увага читача концентрується не не суті тексту, а на кількості помилок, тим паче, що думки викладає чиновник 21-го століття, а не коваль з кузні цигана Будулая. Наприклад: "в кінці серпня" замість "наприкінці серпня", "потрібно до школи" замість "необхідне для школи", "всієї" замість "усієї", "два щоденника" замість два щоденники", "обирали" замість "вибирали", "подивились на зовнішню сторону" замість "поглянули на обкладинку" (нонсенс!!!), "Далі не зовсім уважно прогорнули" замість "неуважно продивились","Прийшло навіть не перше вересня..." замість "настало...". Передостаннє речення зовсім коряве і не піддається якомусь розумінню і корекції. Відсутні розділові знаки (коми) або замінені на тире чи риску. Такому "спецу" з зарплатою 1,5 тис. гривень ще треба при собі тримати іміджмейкера з дещо вищою зарплатою. В протилежному разі він навряд чи захоче копатись в словесних ребусах цього активного блогера.
Валонок Степан Показати IP 5 Вересня 2011 18:02
А хто в цього грамотєя Олександра Гіль батько ? Часом не Андрій Іванович Гіль прокурор Волинської області. У Андрія Гіль - рідний дядько - Степан Гіль, який був у 1918 - 1924 р.р. особистим водієм Володимира Ілліча Лєніна, той Степан Гіль, в ті далекі часи під час замаху на Лєніна вчиненого Каплан, особисто виносив підстреленого Лєніна на руках.А пізніше той -же Степан Гіль піддиктовував своєму шефу - Лєніну, яким чином розстріляти членів сім'ї Царя Російського Ніколая 2 та його малолітніх дітей. А також той-же Степан Гіль піддиктовував свєму шефу - Лєніну, яким чином розправлятись із "малоросійськими хахламі". Оскільки Лєнін не потребував жінок, а дружив із товаришем Надєждой Крупской, і жив статевим життям із своїм водієм - Степаном Гілем. То племінник названого Степена Гіль недалеко втік від нахилів свого дядька. Напевне наука ГЕНЕТИКА пояснить, скільки генів успадкував від своїх родичів Олександр Гіль, який є "АКТИВНИМ" , як і його дядько. Племінник
11 Показати IP 5 Вересня 2011 18:11
Знов дойо.уються до розділових знаків)) Чловік написав від душі, і все тут зрозуміло, а покажіть мені хоч одну людину в україні , яка розмовляє такими словами , як ви написали???
Спостережливий зі ЗМІ Показати IP 5 Вересня 2011 19:23
В резюме Гіль згадує про керівництво студентською організацією «Зарево». Не знайшов я такого слова в тлумачному словнику. Є «заграва» (відблиск яскравого світла), а «зарево» - русизм. Це ціна диплома з відзнакою, отриманого в ВНУ. «Автор невеликого історико-політичного дослідження «Історія волинського «Зарева», видання про політтехнологічні аспекти в роботі із засобами масової інформації «Як працювати із ЗМІ» - теж з резюме. Читав. Це те ж, що видати ліричну збірку тролейбусних талонів. «Останні парламентські вибори 2007 року керував Луцьким міським штабом Блоку Литвина, на президентських виборах 2009 – 2010 був першим заступником керівника обласного штабу Арсенія Яценюка» - знову ж таки з резюме. На наступні вибори немає потреби шукати, під кого лягти - Литвин вливається в ПР. Послужний список у Саші вражаючий. Пушкін в 19 років написав «Руслана і Людмилу», а Саша в 38 - «Як працювати із ЗМІ». А ще пише блоги на 15 рядків з помилками. Державі вигідні такі службовці. За обгризену кістку вони на посаді консультанта до пенсії тертимуть штани, тому що більше нічого не вміють робити. На цьому держава виграє. Але програє на тому, що безликий натовп таких чиновників ніколи не прийде на допомогу своїм скупим кумирам тоді, коли їх будуть скидати з п’єдесталів. Програш буде більшим. Такі уроки світової історії. Не зайвим буде згадати, що ще в грудні 2010 року Мубарак святкував тріумф на парламентських виборах в Єгипті з 90-відсотковою перемогою, а сьогодні сидить на лаві підсудних. Це для тих, хто платить чиновникам такого рангу, як Гіль. Пі. Сі. До речі, Іоанна Хрестителя на острові Афродіти на Апокаліпсис напоумило вночі, а Саша пише блоги виключно в робочий час, в робочому кабінеті на державному комп’ютері і використовує державний емейл: 9.35; 8.50; 11.54; 10.53; 9.49; 14.41; 10.30; 10.35; 15.20; 9.45; 10.04; 9.56; 17.25; 11.40; 10.37; 10.09; 13.36; і 8.04. Примітно, що його «апокаліпсиси» приходять в його голову особливо вранці! Як і має бути! Шкода лише, що "Зарево" нікого не освітило, а вийшов з нього пшик.
Апрам Тхіль Показати IP 5 Вересня 2011 22:49
Шо фи токалупалис то тшолофіка. Фін хотш рихіонал але прикольний
Просто читач Показати IP 12 Вересня 2011 11:01
В апараті обласної ради працює інший Олександр Гіль - це раз. Олександр Гіль, котрий тутешній блогер, ніякий не родич прокурора області Гіля А.І. - це два.
Naziya Показати IP 1 Квітня 2015 14:17
Articles like this really grease the shafts of kneewodgl.
Robel Показати IP 3 Квітня 2015 07:35
You really saved my skin with this inairmftoon. Thanks!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus