USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Олександр Гіль: Коли пів автобуса ЗА
Недавно їхав я до Львова звичайним рейсовим «Еталоном». Було це в суботу зранку. В Луцьку пасажирів набралося якраз в акурат з кількістю сидячих місць. Проте, ближче до Горохова вони заполонили весь прохід.

Цікава ситуація склалася при в’їзді в м. Горохів, старший мужчина попросив водія зупинитися біля каплички. Водій не погодився, зіславшись на правила дорожнього руху.

Тоді вимогливий пасажир привів аргумент який підкорив водія: «Вас про зупинку просить пів автобуса!». Дійсно, пів автобуса тихенько але дружно загуділо. Водій зупинив автобус і щасливі бунтівники швиденько рушили в сторону горохівського базару.

В мене промайнуло порівняння з ПОСТІЙНОЮ ситуацією в державі, коли пів автобуса, пів уряду, пів адміністрації (секретаріату), пів парламенту, пів країни переступають через дорожні правила, укази, рішення судів, закони, Конституцію лише тому, що їм наразі «треба».

Політична доцільність, очевидно, закладена в наших генах, так само як зневажання законів ухвалених самим же народом, через парламент.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Останні події в Луцьку з присвоєнням вулиці імені діючого політика наштовхнули на думку, що пам’ятники майбутньому не ставлять. Це ще…
Нардеп від ПР В.Колісніченко активно організовує антиукраїнські виставки на Сході і Півдні Україні присвячені непростим україно-польським відносинам періоду Другої світової…
В місяці вересні попався я на рекламу супутникового телебачення VIASAT. І так мені закортіло подивитися DISCOVERY з NATIONAL GEOGRAPHIC, що…
Коментарів: 6
Oksa Показати IP 18 Травня 2010 17:55
Коротко, ясно, влучно!
seal Показати IP 18 Травня 2010 18:10
Як воно не сумно, але це дійсно у нас в крові - "если низзя, но очень хоцца - то можна". І більшість з нас робить все, щоб цього "можна" досягти будь-яким способом, не зважаючи на те, законно це, чи не дуже.
Майкл Корлеоне Показати IP 18 Травня 2010 19:01
Пане Гіль! Це називається солодким словом "демократія". При нормальному, сильному устрої такого не було би
Ласковая Показати IP 19 Травня 2010 12:25
А ви подивіться на це з іншого боку. Якщо людям (пів автобуса) потібна зупинка саме в цьому місці, то чому влада зробила її на 1 км далі, де вона потрібна лише одній людині. В країні і в суспільстві все має робитись для кращого життя людей. Влада і закони повинні думати про нас, а не ми про них.
володимирянин до Ласковая Показати IP 19 Травня 2010 12:32
То треба було би отому півавтобуса написати заяву до міської влади з відповідним проханням зробити зупинку саме біля каплиці. І якщо зупинка там де хочуть півавтобуса людей не заважатиме іншому півавтобуса людей спокійно і швидко проїхати з Луцька до Львова - то з'явиться законна (!) зупинка.
Helge Показати IP 16 Червня 2010 18:19
Как для человека, который в 2007 году "керував Луцьким міським штабом Блоку Литвина", автор сделал очень тонкое наблюдение. Впрочем, читая его блог, ловлю себя на мысли, что автор плотно занимается проблемой трудоустройства пытаясь примазаться к любому платежеспособному кодлу, и на очередных выборах постарается стать очередной пустопорожне-эстетствующей говорящей головой где-нибудь среди депутатов Луцкого горсовета.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus