USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Олександр Гіль: Чи є у Луцьку опозиція?
Вже традиційно більшість жителів нашого міста незадоволені місцевою владою. Причин багато. Тих хто на цьому піариться теж. Особливо майбутніх кандидатів на посаду міського голови Луцька. Та чи є в нашому місті опозиція?

Досить популярним в інтернет мережі стало звернення шановних міських депутатів Олександра Мартинюка і Святослава Зелінського з приводу скорочення заступників мера Богдана Шиби. Електорат буде дійсно задоволений, адже скорочення штату це завжди популярний метод. Та чи виграє від цього кроку місто? Де аргументи, як можна інтенсифікувати роботу, управлінські рішення?

Приклад інший. Арешт силовими структурами керівника управління освіти міста Луцька Сергія Калуша. Я так розумію, цей піар хід був в календарному плані одного з майбутніх кандидатів. Але вибори скасували. А маховик вже був запущений. Я не проти боротьби з корупцією. Але вже якась вона рафінована в нас. То під вибори, то під зміну керівництва. Щоб не бути упередженим, і не складалося враження, що я захищаю міську владу, наведу інший приклад боротьби з корупціонерами – при А.Кривицькому, до речі теж перед виборами. І більш свіжий – арешт міського депутата Дмитра Москвича. До слова, арешт відбувався в мене на очах. На вулиці Ковельській, навпроти пошти, працівники ДАІ зупинили авто пана Москвича, до того ж створивши аварійно небезпечну ситуацію, а спецназ (не місцевий) картинно так, витягнув депутата з його машини, поставив в «позу» на капот і почали зачитувати, під дулами автоматів, причину затримання. Зібралося чимало народу, інформація з’явилася в ЗМІ. Кажуть, до цього був причетний … Ну, ви самі знаєте хто.

Шановне товариство, «чорний» PR – це не опозиція, це наслідок низької культури замовників, політтехнологів та й нас з вами.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
1 вересня 1939 року Німеччина розпочала війну проти Польщі. На початку серпня закинула мене доля на тиждень до тещі. Одного…
В місяці вересні попався я на рекламу супутникового телебачення VIASAT. І так мені закортіло подивитися DISCOVERY з NATIONAL GEOGRAPHIC, що…
Бурхлива весна на Україні! За останніми подіями якось почало випадати питання про місцеві вибори, відмінені ВР 16 лютого. Явне порушення…
Коментарів: 2
Сам не знаю хто Показати IP 30 Березня 2010 18:30
Саш, ну до кого ти апелюєш? Маловато у нас культури, правда, а боротьба - вона і в Африці боротьба. Адже переможців не судять. От зпропонуємо тобі посаду в адміністрації від якої неможливо відмовитись - будеш знати...
VSC Показати IP 1 Квітня 2010 10:28
Саня, враг моего врага, мне друг. Вот и весь сказ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus