USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92
Олександр Гіль: Я – за Австралію!
Наближається чемпіонат світу з футболу в Південній Африканський Республіці і я, як мільйони інших вболівальників, буду насолоджуватися грою. Однак, для більшості шанувальників футболу, дивитися той чи інший матч і не вболівати за якусь конкретну команду не цікаво. Оскільки Україна ганебно до ПАР не потрапила, виникла дилема за кого вболівати? На днях питання вирішилося само собою – до заявки за збірну команду Австралії потрапив гравець голандського «Твенте» Микита Рукавиця. Хлопець не лише по прізвищу наш, він етнічний українець, вихованець миколаївської футбольної школи. Так що питання за кого, особисто для мене вирішено – я за Австралію!
Хотілося б, зачепити ще одну тему – з’явилася інформація, що керівництво «Твенте» дало Микиті Рукавиці статус вільного агента. Я допускаю ймовірну можливість, що якийсь клуб Прем’єр ліги (нашої, не англійської), запропонує Микиті контракт (хлопець молодий (23 роки), нападник, має досвід виступів в чемпіонатах Голандії та Бельгії, тепер ще й мундіаль). Формально Рукавиця є громадянином Австралії, тобто він – легіонер, а в нас на легіонерів квота. Чи не варто для етнічних українців не громадян України цю квоту відмінити?
P.S. Можливо, в цей час, Віталій Кварцяний підписує Микиту Рукавицю в нашу «Волинь»?!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Дуже багато людей у виборчих бюлетенях поставили галочку в графі «не підтримую жодного кандидата». Це не просте ігнорування виборів, а…
Останні події в Луцьку з присвоєнням вулиці імені діючого політика наштовхнули на думку, що пам’ятники майбутньому не ставлять. Це ще…
Наближаються вибори до сільських, селищних, міських, районних, обласних рад, а також мерів міст і голів сільрад. Обговорюються майбутні технології на…
Коментарів: 3
Влад Показати IP 7 Червня 2010 18:31
Да уж пришли денечки...Теперь вот за что выбирают футбол,как зрелище.А если бы этот футболер бегал бы в шароварах за сб.Австралии,цены бы ему не было.Да какая разница,кто там станет чемпионом,как пойдет развитие и т.д.Главное -Формальный Рукавыця.
не Влад Показати IP 9 Червня 2010 10:00
Я також за Австралію. І за Рукавицю!
Данило Показати IP 9 Червня 2010 19:36
І я за Голандію,бо там голандці.За Англію,бо там англійці.За Іспанію,бо там іспанці.За бразильців,аргентинців,нігерійців,камерунців...І слава Богу,що там нема ні рукавиць,ні чобіт,ні іншого шмаття.І буду переглядати футбол тільки на російских каналах,з професійними коментарями.Дохлі репортажі на ут-футбол коту під хвіст.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus