USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Богдана Мацюк: «Вечори не для сварок». Мама школярки – проти домашніх завдань
Киянка Олена Скачко, яка є мамою восьмикласниці, написала у Facebook пост про те, що вона втомлюється від домашніх завдань, які отримує її донька у школі.

Я не хочу вечорами робити з дитиною уроки. І дочка моя сама вечорами теж не хоче їх робити. А іншого часу у нас немає.

Сучасне життя таке, що майже кожна дитина після уроків (а їх 7-8!) Кудись йде – на секції, гуртки, додаткові заняття, у профільні школи.

З урахуванням навантаження батьків, міського трафіка тощо. Більшість збираються вдома ввечері.


Ми, як правило, не раніше 20-00. Втомлені. З бажанням елементарно поспілкуватися, повечеряти, підготується до завтрашнього дня. І навіть - гріх який - подивитися кіно або почитати книгу. Але ні, потрібно робити домашнє завдання. Інакше завтра знову в щоденнику буде запис "не готова до уроку", а я буду страждати від комплексу материнської провини", – написала Олена.

Жінка навіть назвала себе "поганою мамою" і зізналася, що вона надто втомлюється, щоб щовечора контролювати свою доньку.

Допис мами у соцмережі вподобали понад 19 тисяч користувачів, понад 7 тисяч його поширили.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Росія хотіла, щоб Україну визнали канонічною територією Московського патріархату. Константинополь на це не пішов»
Джерело: finbalance.com Є ризик, що державі доведеться заплатити екс-акціонерам, вважає відомий юрист Олександр Ярецький. Олександр Ярецький має досвід роботи в…
Упродовж останніх років одне зі стратегічних для області підприємств зазнає політичних потрясінь. З економікою ж (як для країни в період…
Коментарів: 2
Я Показати IP 25 Вересня 2017 17:29
Ну хай не робить ті уроки І має 2 Або бере індивідуальне навчання І платить вчителям Бо, вибачте мене, за 45 хв проконтролювати чи зрозуміло 30 дітей!!! Нереально
Та до Я Показати IP 26 Вересня 2017 10:35
ти що! а от ті кому зараз по сорок п"ять якось вчились, коли в класах було по тридцять-тридцять п"ять учнів, і все розуміли і до репетиторів тоді не ходили,бо вчителі старались, а діти мали повагу до старших і не ходили на головах під час уроків, і без блату вступали в вузи ,технікуми (ну не всі звичайно, але хто хотів і працював, той і мав результат) батьки за уроками з нами клято не сиділи, хіба в молодщих класах, а навпаки ще й діти допомагали в домашніх справах батькам на відміну від сучасних трутнів, які тільки вимагають. Усвідомити треба, що крім задоволень і приємностей в житті є ще й обов"язки від яуких нікуди не дінешся і все буде ОК.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus