USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90
Тарас Літковець: Мітсубісями по деревах

Декілька днів тому по вулиці Богдана Хмельницького за бувшим кінотеатром «Зміна» було зрізано дерева і на стіні, яку затуляли легені міста, повісили бренд-мауер з рекламою автомобілів Мітсубісі.
Завжди дивувався ставленням владців міста Луцька до зелених насаджень. Будучи депутатом міської ради минулого скликання, доводилося навіть вступати і в словесні перепалки з дереворубами. На проспекті Волі біля «Фуджі Експресу» вдалося врятувати зелених красенів й дерева залишалися стояти. Вони, виявилось, нікому не заважають. А верби на Театральному майдані? На жаль, одну не вдалося врятувати... Це, та багато іншого, відбувалось при так званій не демократичній владі Антона Федоровича.
А куди дивиться ця демократична влада, коли через шмаття реклами, яке через півроку нікому не буде потрібне, вирізують дерева, які росли десятиліттями?
Пане головний архітектор, а як Ви так миттєво погоджуєте все, де щось вішає, зрізує (потрібне підкреслити) автоцентр Захід?
Хлопці, бережіть дерева!!!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Уже на Майдані з'явились перші людські жертви, а кількість переломаних міліцією кінцівок, вибитих очей та отруєнь сльозогінним газом не піддається…
От саме там, і зі сторони проспекту Перемоги, потрібно будувати підземний перехід, а не на Театральному майдані. Хоча владу більш…
Черговий раз повернувся з літнього відпочинку. У понеділок, 21 липня, я прилетів до Борисполя і відразу «попав» на 150 грн.…
Коментарів: 21
Лихий Показати IP 18 Вересня 2008 13:36
А що ще корисного (будучи депутатом) ви зробили для міста окрім "словесних перепалок здереворубами"?
Андрій Показати IP 18 Вересня 2008 13:37
Антон, а чого ти не встанеш насидженого і фінансово безпечного банківського стільця і не підеш піднімати народ на оборону зелених насаджень? Тому, що воно тобі здалося як мені політ на Марс! А в блог написати то свята справа. Я скажу інше: хлопці бережіть ліси - вони нам ще знадобляться!
Петрович Показати IP 18 Вересня 2008 13:39
А якби ававрійне старе дерево впало на людей або на дорогу? Тоді б Ви не дивувались ставленню владців до зрізування небезпечних для людей дерев?
Чорна кава Показати IP 18 Вересня 2008 13:44
Оце врізав так врізав по ганебній міській владі! Браво. Може варто покинути банк і очолити опозиційний рух проти жахливої влади і повернете Кривицького назад який дослухався до ваших порад про дерева?
Сава Вітер Показати IP 18 Вересня 2008 13:57
Буває, що треба дерево й зрізати. Але садити потрібно більше, ніж рубати. Має бути системний підхід.
Викладач Показати IP 18 Вересня 2008 15:26
Шановний, Антоне! Нинішня влада - свята, наш мер - месія, а всі решта, хто має власну думку - є, з точки зору Департаменту інформаційної політики міськради, бидлом. Працівники Департаменту за ваші ж гроші цілими днями сидять в інтернеті і відстежують кожне слово сказане проти Самого БП і вступають у нерівний бій з кривдниками мера-месії. Тому не дивуйтеся занадто агресивним коментарям. Це від відчаю і агонії, бо про Шибу крім них ніхто слова доброго навіть в інтернеті не скаже. Те що сказали Ви - все правильно. Кожен мешканець сьогодні повинен зберегти хоч щось в Луцьку від сьогоднішньої влади. Їй би нищити та заробляти гроші. Таких як Ви вони просто не здатні зрозуміти. Не дивуйтеся і робіть свою справу. Успіхів Вам.
Vlad Показати IP 18 Вересня 2008 15:36
А мені позиція Антона імпонує :0) Йому не байдуже
Vlad Показати IP 18 Вересня 2008 16:07
Викладачу "бо про Шибу крім них ніхто слова доброго навіть в інтернеті не скаже" чому я скажу Шиба дороги робить? робить Дахи почали робити? почали Тролейбуси купляють? купляють Майданчики будує? будує Його за це критикують? критикують
Викладач Показати IP 18 Вересня 2008 16:31
Vladу. Я ж кажу, що крім працівників міськвиконкому ніхто про Шибу слова доброго не скаже.
Хвілолог Показати IP 18 Вересня 2008 17:03
За колишнім, а не "бувшим".
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 21:02
А куди дивиться Держуправління охорони навк. природ. середовища і екологічна інспекція, що на вул. Суворова, 20. Тільки як би більше ХАБАРИКІВ здерти! ГАНЬБА!!!
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 21:12
Знаю точно, що керівництво держуправління охорони навк.прир.середовища у Волин. області просто ГАНЕБНЕ! Як пан МИРКА, так і пані Якубишена - справжні "крахобори" і гнати їх треба з конфіскацією!
new lider Показати IP 19 Вересня 2008 00:07
йду позавчора по Хмельницького зі сторони міськради. Відчув дивне спантеличення. І лише потім зрозумів - Гарний Банер. Але щось не вистачає. Стало пусто. Не лише на вулиці. Десь в середині мене. Можливо дерево було старе, але думаю не настільки, що не встигли його зрізати, як вже тут зявився величезний біг-борд. Винен думаю не лише архітектор. Пропоную оголосити місячний бойкот автосалону Мітцубісі. Можливо тоді його керівництво зрозуміє, що хабарем одним не відбудеться. Та в принципі, не х...а Шибі дерево та і Луцьк. Він тут ще на рік, може два, а там дась Бог напару з якимось політичним вождем до Києва до береться. Памятай як звали.
Longer Показати IP 19 Вересня 2008 12:16
Йду вчора повз банк, в якому прилаштувався Сосновський. Відчув дивне спантеличення. Стоять Міцібіші і не одна біля банку....
Михайло Показати IP 19 Вересня 2008 13:13
Молодець Антон! Знаю тебе як послідовного лобіста гідного стану міста. Можливо пора братись за більш амбітні і привабливі зелені осередки міста (парк, дельта Стиру і т.д.), які не мають зараз привабливого вигляду. Інші лучани-патріоти міста готові тебе підтримати у цьому.
DED Показати IP 19 Вересня 2008 18:11
Антон Павлович, може щось з парком зробимо? А то вже став схожим на домівку комарів та інших комах. Аж жах! Очольте рух, а громада підтримає!!!!
Антон Показати IP 20 Вересня 2008 12:58
Чорній каві: Ну і псевдо у Вас! А з приводу пана Кривицького так він ообливо і не дослухався. Був навідь випадок коли я телефонував йому проїджаючи по Винниченка,де в цей самий момент зрізували гарнюньки дерева бля салону Крез, щоб вивіску було видно. Я його просив зупинити цей вандалізм, поки Федорович розбирався дерева зрізали. Ось так,а Ви кажете прислухався
Антон К. Показати IP 22 Вересня 2008 12:45
Антоне, слушне зауваження. Але звідки ти слово таке знаєш? Бренд-мауер! Чи не тому, що будучи в міській раді ти пролобіював десятки таких бренд-мауерів по місту в видних місцях і ще до сьогодні шефруєшся, коли намагаєшся здати рекламні місця в оренду?
Антон Сосновський Показати IP 22 Вересня 2008 15:40
Антону К. По-перше, людина якщо про щось пише, то має орієнтуватися в темі. По-друге, будучи в міськраді бренд-мауери не лобіював, не будучи депутатом погодив оренду 4 площин і витримав всю процедуру, яка зайняла 3 місяці. Тому при всій повазі до Вас, наступного разу оперуйте точною інформацію, а не "чув дзвін та не знаю де він!"
Петрович Показати IP 22 Вересня 2008 16:50
А що лобіював в міськраді?
Анонім Показати IP 22 Вересня 2008 18:52
Цікаво, а що вже шибенятам поганого Сосновський зробив? Невже і в ньому Шиба конкурентом бачить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus