USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00
Віталій Буряк: Чаша Грааля: в далёких поисках себя - 2

У меня есть три композитора, которых я люблю: Микаэл Таривердиев, Энио Мориконэ, Бенни Андерссон. Последний создал группы «АББА», «Европа» и ещё других исполнителей. Второго тоже можно найти в нете. А Микаэла Таривердиева никак.
Нет, не для кого-то из нынешних. Не для кого-то из тех, кто живут сейчас. Для себя. «Адам женится на Еве». Наши мелодрамы, наши откровения, наши песни и другие. Прекрасная и забытая музыка. Возможно, что когда-нибудь об этом вспомнят. Без всяких узколобых, театральных, постановочных взглядов.
Надеюсь, что Микаэл Таривердиев, незаслуженно забыт в Совдепии, вернёт своей музыкой Надежду, Веру, Любовь, Софию. Его то уж «красным» никто не назовёт. Мне жаль, что его песни звучат везде, но никто и сотой доли не замечает, даюблаготворности его гениальных мелодий. Тот же Мориконэ на Таривердиеве учился.
И последнее. Всем, кто может, даю SOS: Перешлите, если у Вас имеется, музыку и песни, положенные на музыку Микаэла Таривердиева. Адрес: [email protected]. Буду благодарен и здесь, и там.
С уважением, Виталий Буряк
P.S. Никогда не открывайте свой «Ящик Пандоры», если Вы в этом не уверенны.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Свою думку про патріотизм нікому не хочу нав’язувати. Тому, кому вона не цікава, прошу – не читайте далі! Далі –…
Чому Дванадцать лицарів Круглого столу відправились на пошуки «Чаши Грааля»? Тим самим прирекли на зникнення Камелоту. Чи зникнення Камелоту прирік…
27 квітня на мітингу біля ВРУ Тимошенко закликала до об’єднання опозиції. І знову – під своїм монопольним та беззаперечним диктатом.…
Коментарів: 7
Фанат Показати IP 3 Жовтня 2008 17:35
Віталій! Я пастараюсь бить тєбє панятєн! Удівльон, пріятно удівльон. Ти настаящій естет! Пахвальна. Асобєнна впєчатліла: "Тот же Мориконэ на Таривердиеве учился". Очєнь, кстаті, тонка падмєчєна! Так дєржать!
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2008 17:44
Парень, ты просто ленивый. В нете полно ссылок. Вот, первая на вскидку - http://mp3-free.info/tariverdiev-mikaeal.php
Павось Віталіку Показати IP 3 Жовтня 2008 18:48
Не там шукаєш. Я тобі скачаю всього Траівєрдіва бо сам його люблю.
Бютман Показати IP 4 Жовтня 2008 00:16
Дана стаття - доказ: від двомовності до роздвоєння особистості (шизофренії) - один крок. Буряка просто шкода. Ліпіни його зачекались.
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2008 11:31
Він не тільки лінивий. Він просто бухарик.
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2008 16:57
Друзі! Давайте без образ! Випити ми всі можемо, а от хто з вас спроможний будучи тверезим написати щось на кшталт журналістських розслідувань, які писав Віталій. Ото ж!
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2008 15:40
БЮТМАН, ти чмо... Геть до школи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus