USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00
Віталій Буряк: Вам тра «мертва голова»?

Я ніколи не йшов «під хвилю влади». І зараз не піду! Я розумію, що багато хто чекає від мене нових пророцтв, для свого самозаспокоєння. Якщо вийде – то Віталій Буряк – пророк, і добре, що я його послухалась. Якщо ні – Віталій Буряк – не пророк, а я йому довірилась…
 
І це не випадково, що я маю думку, до якої прислуховуються саме з жінки, а не чоловіки. Бо жінки вірять у пророцтва. Або чоловіки – з душею жінки. Про «блакитних» тут мова не йде (Вони Інші, можливо, первородні андрогени. Це не та тема – залиште їх історію для них).
 
Кілька нотаток перед виборами. «Юлія Тимошенко – воїн світла». Порівняння: Жанна Д’Арк – Джулія (Юлія) «Дарк». Будь-який першокурсник (я вірю, що першокурсниця) доведе, що Д’Арк (з французьської) – це народжена в Арку (Франція), а Дарк (з англійської) – це Пітьма (Ніч, Темрява тощо)!
 
Так «воїн» Світла чи Пітьми? А знайомі «календарики» назад не повернути. Пітьма, якщо не доведуть зворотнього, спустилась на Вкраїну. І не вперше. Що говорити про перевернутий прапор?!
 
Долю «воїна Пітьми» залишимо їй самій. При такому Президенті: кому «Кучма мені як батько»; а його соратники – нинішні і колишні, – фашисти (березень 2001 року) тощо. Від такого «сина» навіть «батько» відмовився. Про нього ж, нині діючого, – або добре, або нічого. Як про покійника. В тому числі – і про посаду, яку «зомбі» займав п’ять років. Незаконно! А де ж той «законнік-президент»? Та в тій же дупі, де всі ми. Тільки у «привілейованій частині». Ви мене чуєте в дупі, «законник – президент»?
 
«Я почую кожного»: і, по-перше, телефон міської організації ПР. Невже САМ Віктор Янукович буде відповідати на дзвінки волинян усю виборчу кампанію? А ще «почути» Віктор Федорович може по електронній пошті. Тільки ніхто йому не сказав, що побачити запитання на «електронці» і почути – це два різні поняття! Фізіологічно різні! Хоча поняття і «понятія» відрізняються від культури і фізкультури. Але Віктору Федоровичу це не дано зрозуміти…
 
У жінок завжди питання: а за кого ж тоді голосувати? Питання не просте, але відповім по простому: за чоловіка, за сім’ю, за дітей, за родину. Тому що ніхто, крім ваших близьких, за вас не попіклується більше. І це є найкращий вибір, бо вам знову всунуть «мертву голову». А вона вам тра?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
У меня есть три композитора, которых я люблю: Микаэл Таривердиев, Энио Мориконэ, Бенни Андерссон. Последний создал группы «АББА», «Европа» и…
Свою думку про патріотизм нікому не хочу нав’язувати. Тому, кому вона не цікава, прошу – не читайте далі! Далі –…
13 серпня Міжнародний день лівші в Україні відзначили близько 10 мільйонів людей в Україні. Тобто, майже кожен четвертий. Але до…
Коментарів: 7
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 17:55
Шкода, що "ВН" останні кілька днів на першій сторінці світять "платників", а не простих блогерів, надоїло дивитись на фейс Козюри
VSC Показати IP 11 Вересня 2009 10:02
А где кандидатуры "живых голов". Автор - предложи альтернативу.
Студент Показати IP 13 Вересня 2009 12:44
Дійсно, так за кого ж тоді пропонуєте голосувати?
Сергій Показати IP 15 Вересня 2009 14:24
Написано гарно. Дякую, що не згадав Цуценюка, він дійсно не вартий навіть такої критичної уваги. Але те що пропонує Віталій - уникати виборів - теж не справа. Я не проголосую, він, вона, вони, а проголосує якесь воно кольору лайна і що будемо мати? А будемо мати те, що подобається не нам, що нам огидне, що ми не сприймаємо. То вже краще проголосуємо все ж ми і ти, Віталію. І проголосуємо.
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 14:01
Люди, а про що ця стаття?
Олександр Показати IP 21 Вересня 2009 09:44
Аноніму-попереднику. Ця стаття про "голосуй - не голосуй, все одно одержиш ...". Сергію. Твоя позиція заслуговує на повагу. Але моя позиція інша, і знаєш чому??? Тому що ГОЛОСУЙ - НЕ ГОЛОСУЙ, В ЦВК Є ПІДРАХУЙ. Результати волевиявлення тих, хто чемно прийде на вибори, буде СФАЛЬСИФІКОВАНО - і до ворожки не ходи. Якщо хтось у цьому сумнівається, - що ж, я теж буваю наївним, тільки в іншому...
вого"КРОК" Показати IP 29 Вересня 2009 20:45
п.МОДЕРАТОР!!!Де пост?Що не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus