USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.90 10.08
Віталій Буряк: Знайдемося, Буряки Віталії: в Україні, у Росії чи в Італії?

«Ой, - буряк. Пропала моя блузка!». Цей вислів з реклами мене неабияк розсмішив. Але більше здивувало запитання одного знайомого: «То ти ще й нападаючим в хокей граєш?». Я здивувався. В дитинстві, як і всі хлопчаки, я також ганяв шайбу по навколишніх вулицях. Було це давно, коли сніг у дворах сягав висоти в півтора-два метри, шар льоду на дорогах був кілька сантиметрів, а зима була зимою. Але зараз? «Та ти на «Google» зайди і знайдеш свого тезку – Віталія Буряка!» - сказав він. Зайшов і дійсно знайшов. Та не одного, а сімох Віталіїв Буряків!
Найкращий нападаючий
Перший зі знайдених майже повних тезок – найкращий нападаючий півфінального турніру Західного Сибіру серед школярів у 2006 році, гравець хокейної команди «Єрмак-93» з міста Ангарськ. Його команда тоді виграла всі матчі, поступившись лише одноліткам з Хабаровського «Амуру». Однак все ж виграли турнір. Зараз йому, напевно, вже п’ятнадцять років.
Найкращий рятувальник
Про ще одного Віталія Буряка дізнався зі статті на сайті МНС України «Черкаські рятувальники — найкращі». З 21 по 23 червня 2007 року у Чернігові відбувся 15-й літній чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту. На Сіверщині змагались 265 спортсменів, 30 збірних команд підрозділів МНС із 24 областей України, АР Крим, міст Київ і Севастополь.
Чемпіонами України, стала команда Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. А серед кращих спортсменів покращив власний рекорд та виконав норматив майстра спорту Віталій Буряк.
Регіональний представник
В Черкасах віднайшовся ще один мій тезка. З резюме Віталія Вікторовича Буряка відомо, що йому у цьому році виповнилося 30 років, працює регіональним представником у сфері оптової торгівлі. Свого часу закінчив службу сержантом у Національній Гвардії України.
У професійній роботі, зокрема,займається пошуком альтернативного рішення в екстремальних ситуаціях. У своїй сфері бізнесу пройшов всі щабелі від торгового агента, мерчандайзера, до комерційного директора, регіонального представника.
Підприємець без громадянства
У Мурманську (Росія) віднайшовся ще один підприємець з Полярного. У 2006 році Федеральний арбітражний суд Північно-Західного округу захистив право Віталія Буряка, який не має громадянства Росії, бути приватним підприємцем і користуватися спрощеною системою оподаткування перед місцевими податківцями. Останні намагалися опротестувати рішення суду першої інстанції, який визнав законне право мого тезки.
Російське законодавство обмежують права осіб без громадянства лише в тій мірі, в якій вони можуть загрожувати суверенності держави. Зокрема, вони не можуть займати державних посад чи служити в армії.
Козацький письменник
Про нього я дізнався зі статті Валентина Курбатова «Час життя» у журналі «Дружба народів» від 2007 року. Про прозу Віталія Буряка літературний критик відгукнувся доволі позитивно. Зокрема він зазначає:
«Повість Віталія Буряка «Ходив козак за Дунай», де проза зійшлась з документом так, що й не розірвати, і де примаряться і толстовскі «Козаки», і «Тарас Бульба», удаль і далечінь — молода, кровяна, плотяна, гаряча Росія, котру ми вже і у снах перестали бачити. А вона хоч зараз до походу!»
Найкращий прокурор
22 листопада 2006 року відбулося засідання виконавчого комітету Української асоціації прокурорів, на якому «за виявлення у повсякденній прокурорсько-слідчій діяльності професіоналізму, мужності, творчого підходу до вирішення службових завдань нагороджений Дипломом української асоціації прокурорів наступні особи» ще один тезка.
Буряк Віталій Анатолійович – старший прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ управління нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби України Головного управління нагляду за додержанням законів при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства Генеральної прокуратури України.
Військовий пенсіонер?
«Google» також виявив роз’яснення «Застосування судами законодавства про пенсійне забезпечення військовослужбовців» (за авторства Голови Верховного Суду України Василя Маляренка). До цього роз’яснення у 2007 році виникло запитання.
«Коли будуть виплачені 50% пенсії за 2005 рік?» - запитує Буряк Віталій Іванович. Напевно, що він теж військовий пенсіонер. Але звідки?
Волинський фрілансер
 
Ось прийшла і моя черга. Народився у місті Василькові Київської області. 29 квітня відзначив своє 37-ліття. Живу і працюю на Волині журналістом. Вже десять років. Основні напрямки діяльності – політика і кримінал, їх тісний взаємозв’язок та відповідний вплив на наше життя. Проекти ЗІК та «Волинська правда» визнані найкращими інформаційними проектами року (відповідно за 2005 та 2007 рік) нашого краю.
Наскільки об’єктивно та вагомо мої статті впливають на життя – оцінювати людям. Можу сказати, що у кожної з них є свої прихильники і недоброзичливці. Кілька десятків судових засідань по статтях жодного разу не були програні.
Будівельник в Італії?
Нещодавно, перебуваючи у Львові, допоміг дістатися до автовокзалу франківчанці. По дорозі розговорилися, познайомилися. Почувши моє імя вона здивовано промовила: «Ви знаєте, кілька років тому я працювала в Італії. І там теж працював на будівництві ваш тезка – Віталій Буряк. Чи ще він там працює, я не знаю».
Знайдемося, тезки?
З результатів цього пошуку виникло два запитання. По-перше, а чи не знайтися, не зібратися нам, Віталіям Бурякам, всім разом? По-друге. А скільки у вас, шановні читачі, ваших тезок? Чи не цікаво й вам дізнатися про життя людей, які носять і ваше прізвище, і ваше ім’я? Може й вам варто знайтися?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Моя більш ніж піврічна відсутність на Волині багато кого здивувала. На те були мої столичні, власні, сімейні причини. Але мене…
Чому Дванадцать лицарів Круглого столу відправились на пошуки «Чаши Грааля»? Тим самим прирекли на зникнення Камелоту. Чи зникнення Камелоту прирік…
13 серпня Міжнародний день лівші в Україні відзначили близько 10 мільйонів людей в Україні. Тобто, майже кожен четвертий. Але до…
Коментарів: 7
Ігор:) Показати IP 28 Серпня 2008 13:19
Навіть я себе так не люблю))) Га?:)
Анонім Ігорю Показати IP 28 Серпня 2008 15:08
Ігоре, не правда. Ви у себе закохані ще більше. Самозакоханість - це роман, який триває все життя. Певне, тут спрацьовує правило: якщо мене не дуже люблять, то всю свою любов віддам собі. :)
Анонім Показати IP 28 Серпня 2008 17:07
Это блог называется? Бред сивой кобылы в лунную ночь на кладбище
Ігор:) Показати IP 28 Серпня 2008 17:54
Однму з анонімів. Цитую вас: "тут спрацьовує правило: якщо мене не дуже люблять, то всю свою любов віддам собі". Що ж, кому, як не вам, це знати))) А взагалі ви припиняйте з цим. Скільки дівчат навкруги!!!)))
Ананіст Показати IP 28 Серпня 2008 17:56
А чьо не блог? Блог - це особистий щоденник, розрахований на прочитування в мережі. Основне не писати про все на світі, думаючи, що всьо шо відбувається в інтернеті - то присвячено тобі, дорогий аноніме. Ховання за ніками призводить до глибоких психологічних змін в корі гол.моза: хочеться все більше писати і ховатись. Такі речі, які пише Чуб про любов/нелюбов до себе, злегка привідкриваючи своє інкогніто - спроба приховати під маскою обєктивності свої комплекси, свою неповноцінність і параноїдальні стани, які й намагається зруйнувати, створюючи міфи про значимість своєї професії і обраність себе, як її носія... короче, Фрейду тут пахать і пахать... звиняйте за такий сумбурний виклад думок, але саме так вони формуються в голові, коли на прийом приходить новий пацієнт. Різнобарвя психічний розладів і хвороб в нас настільки розширилось, що книжки, по яких нас вчили в 60-х в медінституті вже не допомагають - чого одні профзахворювання стоять!.
Віталій Буряк Показати IP 12 Вересня 2008 03:53
Я розумію, що для всіх Віталій Буряк - це політичний кілер. Це торгова марка. Вам треба кілерства - шукайте Буряка! Якщо не кілерство, то, напевно, вже не я. а я такий як є, і я радий цьому!!! Я є таким як є, а не тим Бабаєм, яким лякають місцевих політиків. Я - не шаблон! Хтось хоче слави кілерства - вперед! Пишіть! А мені набридло політичне болото, яке називають політикумом! Волинське болото. Хто небудь з вас колеги, щось гостріше написав? Та ні, бо бабло, можливо, переможе Зло. Це по-перше. А по-друге - знайдіть себе на пошукових сайтах, порівняйте власну долю з долею тих, кого звуть так як вас. Вся жовч - що вас нема. А я знайшов! Це не самозакоханість. Це відзеркалення Віталіїв Буряків: хтось хокеїст, хтось прокурор, а хтось і журналіст. І я радий цьому, а ви боїтеся себе побачити у дзеркалі. А може там вас, як вампірів, і немає?
Ася Показати IP 26 Вересня 2008 12:35
Повністю підтримую! "Аноніма" і "Ананіста" - на лікування до психологів та психотерапевтів, бо те що вони написали - повний МАРАЗМ. Не можна ж так зневажати тих, хто читає. Але від цього лікують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus