USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Володимир Бондар: «Коли все добре – циган сідає і плаче, бо буде біда»

(народна приказка)
 
Розкішне життя не за можливостями, бум незабезпечених кредитів, підняті до небес ціни на нерухомість, невиправдано високий ріст котирувань українських акцій – все це повинно було колись закінчитися. Тепер цей час настав, і не тільки в Україні. Великі підприємства і фінансові компанії – на межі банкрутства, банки обмежують видачу кредитів або не видають їх зовсім, роботодавці скорочують персонал, будівельні компанії заморожують будівництво.
 
Топ-менеджери та власники бізнесу відчувають кризу, аналізуючи показники діяльності своїх підприємств, за яких вигідніше призупиняти підприємства та не працювати собі в збиток.
 
Пересічний українець теж відчуває, що щось не так, коли, надавши банку необхідний пакет документів про доходи та об’єкти застави, отримує відмову у видачі кредиту; коли, заходячи до супермаркету електроніки, щоб придбати телевізор, бачить, що ціна на товар від моменту вибору до моменту розрахунку збільшується на 10-20 %; коли, незважаючи на належне виконання роботи, отримує повідомлення про звільнення.
 
Кризи були, є і будуть. І парадокс у тому, що чим вищий економічний рівень суспільства, чим більша кількість інститутів, які гарантують «безкризисність», тим сильніші потрясіння.
 
У важкі моменти люди і суспільство пізнаються по тому, як виходять із важкої ситуації, коефіцієнтом стійкості/опору на негаразди.  Незважаючи на перманентний хаос у вищому керівництві держави, розпуск «Верховної зради», я впевнений, що українців, особливо покоління, яке пережило всі «перестройки»та «перестрілки», нічим не зламаєш, ні черговими виборами, ні доларом за шість гривень.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Тільки так можна зреагувати на реакцію КМУ на останні події, пов’язані зі спалахом захворювання на грип в Україні : -        …
    «Українське суспільство прагне сильної владної руки», - твердять в один голос усі політологи та публіцисти. Озброївшись цією тезою,…
Луцькому міському голові Шибі Б.П. Начальнику Луцького міськрайонного відділу ДАІ УМВС у Волинській області Віскунову Ю.М. Депутатський запит До мене,…
Коментарів: 3
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2008 16:12
Юра, погоджуюсь. Українців нічим не зламаєш, крім президентської дурості, виявленої ним у безглуздому рішенні провести дострокові вибори. У нас що нема куди гроші дівати? Чи світова економічна криза нас не лякає? Дурість - вона й у Африці дурість!
Павлось Олег Показати IP 10 Жовтня 2008 03:45
Мені це нагадує початок 90-х... Знов хаос і бандитизм?
Sai Показати IP 30 Квітня 2012 12:27
In awe of that aneswr! Really cool!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus