USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25
Володимир Бондар: Луцький "перекоп" на шляху до Євросоюзу

Луцькому міському голові Шибі Б.П.
Начальнику Луцького міськрайонного відділу ДАІ УМВС у Волинській області Віскунову Ю.М.
[Про дорожній рух на вул. Данила Галицького біля посольства Республіки Польща]
Депутатський запит
До мене, як до депутата Луцької міської ради, звертаються виборці, мешканці міста Луцька стосовно проблеми невпорядкованості дорожнього руху в районі вул. Данила Галицького біля генерального консульства Республіки Польща.
Вулиця Данила Галицького є однією з основних транспортних артерій нашого міста. Нею рухається значна кількість громадського пасажирського транспорту: тролейбуси, автобуси, а також багато легковиків.
Разом із тим, у цьому районі скупчується значна кількість автомобілів у зв\'язку з тим, що сюди приїжджають лучани та жителі інших населених пунктів для оформлення віз для виїзду за кордон.
Внаслідок великого скупчення автомобілів та паркування їх із порушенням правил: на мосту, на пішохідних переходах, створюється небезпечна ситуація, яка може спричинити і спричинює аварії. Окрім того, паркування автомобілів на пішохідних переходах може спровокувати травми серед пішоходів.
«Жару до вогню» додало пошкодження дорожнього покриття прямо на перехресті напроти приміщення посольства через, скоріше за все, прокладання комунікацій: яму поперек вулиці прокопали, а відремонтувати як слід забули.
Внаслідок цього ускладнено і так непростий рух через цей відрізок дороги, створюються великі пробки, а громіздким тролейбусам вже і зовсім ускладнено проїзд.
Згідно зі ст. 12, 13, 14 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад ” № 93-IV від 11.07.2002 р., ст. 47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні № 280/97-ВР від 21.05.1997р.,
прошу :
- Невідкладно !!! відремонтувати відрізок дороги на вул. Данила Галицького, напроти консульства Республіки Польща: залатати яму зроблену через дорогу внаслідок прокладення комунікацій.
Працівникам Державтоінспекції вжити дій щодо порушників, які паркують автомобілі в заборонених для цього місцях – на мості та на пішохідних переходах.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Тільки так можна зреагувати на реакцію КМУ на останні події, пов’язані зі спалахом захворювання на грип в Україні : -        …
    «Українське суспільство прагне сильної владної руки», - твердять в один голос усі політологи та публіцисти. Озброївшись цією тезою,…
Подивився позавчора чергове телезвернення Юлії Володимирівни Тимошенко і не міг втриматись від обурення. Це ж скільки має бути в людині…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus