USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Фіолет презентував кліп на пісню «Тиша»
«Фіолет» презентував новий кліп на пісню «Тиша». Прем'єра відбулася 4 травня.

Про це повідомили на офіційній сторінці групи у Фейсбуці.

«Людина – істота питомо космічна. Не дивно, що і відчуття її, особливо в крайніх проявах, болюча самотність це чи божевільна закоханість, інколи набувають космічних масштабів. Все з віри нашої – в пустопорожню скінченність всього земного, або навпаки – в безконечність досвідів та нових вражень. Я за останній варіант: людина сильніша обставин», - коментує відеороботу соліст гурту Сергій (Колос) Мартинюк.

Музикант зазначив, що часто людям просто бракує часу і витримки дочекатися змін, або самим стати джерелом і рушійною силою цих змін. «Інколи нам бракує пауз і тиші, аби поглянути на все збоку, видихнути і рухатися далі».

Коментарів: 2
Фіфолет Показати IP 6 Травня 2017 21:55
Мура натуральна.
iнна Показати IP 6 Травня 2017 23:07
за помилки ми платим собою-- істинні слова і музика бере за душу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus