USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Автотрал із лісом-кругляком «на Європу» затримали у Ківерцівському районі. Фото

1 Грудня 2016 18:01
Автотрал з лісом-кругляком затримали сьогодні, 1 грудня, поблизу села Кадище Ківерцівського району активісти з із допомогою працівників Нацполіції. Березу і дуб готували до вивезення за кордон.

Про це написав у Фейсбуці нардеп Ігор Мосійчук.

«Виявляється ліс-кругляк з України тягнуть не тільки залізницею а й автотранспортом. Разом з колегами Андрій Лозовий і Дмитро Лінько поблизу села Кадище на Волині із допомогою працівників Нацполіції зупинили автотрал з лісом-кругляком. Березу і дуб готували до вивозу за кордон», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, сьогодні активісти заблокували вагони з необробленою деревиною, які намагаються вивести з країни в обхід мораторію контрабандним шляхом під виглядом дров.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, президент Петро Порошенко під час саміту Україна-ЄС в Брюсселі повідомив, що має намір ініціювати скасування мораторію на експорт необробленої деревини.

На думку політологів, обіцянка Порошенка щодо скасування мораторію на експорт українського лісу-кругляка суперечить економічним та екологічним інтересам України. Обіцяючи відмінити мораторій на експорт лісу, Порошенко здає інтереси країни, - вважають експерти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
51 омбр Туревич Показати IP 1 Грудня 2016 18:19
вільха і береза в Європу не йдуть.Європі треба дуб,бук,сосна,ялина і т.д. тобто ціні породи дерев.......
а Показати IP 1 Грудня 2016 18:21
що Кадища стало містом на кордоні і таможньою
міша Показати IP 1 Грудня 2016 19:54
Я вже майже місяць кожен день їзджу на дачу ківерцйівський район, в ночі повертаюсь назад то по 2-3 лісовоза натрасі, як божий день.Сосна і дуб.
тим Показати IP 1 Грудня 2016 20:40
двом радикалам з їхніми Є- деклараціями можна просто помовчати і навчитись відрізняти вільху від дуба
Історія Показати IP 1 Грудня 2016 22:00
Один піар для медіа лжепатріотів та депутатів.
читачка Показати IP 2 Грудня 2016 10:50
Люди добрі ...не важливо піаряться вони чи ні....Насправді з такими темпами ми будемо жити в пустелі.....мало того що той бурштин риють - нищачи все на своєму шляху....ліс рубають і вивозять....Люди а як закінчаться надра ....і нічого продавати буде ....то що робити?? В нас країна багата своїми надрами природою ....тільки вона має бандитську владу і тупий народ!!!
Лучанин до читачка Показати IP 2 Грудня 2016 14:35
Всё идёт по плану... Зрізали дерево-продали і ще під деревом знайшли бурштин і також продали... заодно можна і верхній родючий слой чорнозему продати:)
Микола Показати IP 2 Грудня 2016 23:55
А слабо комусь ті трали обстріляти? Сидиш собі в лісі в засаді, шо в АТО. тільки в себе. чекаєш сєпарів, що крадене вивозять. лупанув по кабіні, по колесах, щоб усрався ваділа і копів викликав... а копи приїдуть то й накриють вантаж. чи в нас копи - гімно? нема надійних, чи є? хто здатен стати опорою нового життя? я б обстріляв, та нема чим, чось не вийшло нічого прихопити поки була якась можливість... хоча, може і не треба обстрілювати а просто данину брати... по тисячі за поліно... на відовлення екосистем, тощо... насправді треба бити морду ваділі і питати про власника вантажу, а тоді бити морду власнику вантажу і ще кільком посадовцям, яких він прикличе на заступництво...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus