USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Це на 99% випадкова людина, – херсонська активістка про затриманого за напад на неї

16 Серпня 2018 11:13
Херсонська активістка Катерина Гандзюк, на яку був здійснений напад з кислотою, заявила, що не впізнає підозрюваного Миколу Новікова, якого арештувала поліція.

Про це вона розповіла "Українській правді".

"Я співчуваю тому бідоласі, якого затримали у моїй справі поліцейські. На 99% це випадкова людина. Я розумію, що дуже швидко треба було гасити інформаційні хвилі, й це робили ціною його долі. Мої близькі, які бачили нападника, кажуть, що це не він", - заяви ла Гандзюк.

За її словами, поліцейські з нею особисто не проводили слідчих дій.

"Я бачила те, що й усі в інтернеті, але я не впізнаю його (затриманого Миколу Новікова – ред.)", - зазначила Гандзюк.

Нагадаємо, 6 серпня Херсонський міський суд ухвалив узяти під варту Миколу Новікова, якого підозрюють у нападі на Катерину Гандзюк, до 1 жовтня включно. На активістку напали зранку 31 липня в Херсоні - чоловік чекав біля під'їзду і хлюпнув на неї невідомою рідиною, схожою на кислоту. Жінка отримала опіки 30% тіла. Поліція опублікувала відео з підозрюваним у нападі. Справу кваліфікували як "замах на вбивство".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus