USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Клітини раку раптово прокинулись»: у 20-річного лучанина трапився рецидив

31 Липня 2020 08:00
Дворічна боротьба з саркомою 4 стадії 20-річного уродженця міста Курахово Донецької області Семена Цикорського, який завершив навчання у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій та мешкає разом із дружиною у Луцьку, триває. Здавалося б, не так давно, у квітні 2020 року Семен потішив усіх, хто вболівав за його здоров’я та долю: «Рак відступив! Метастазів немає!». Однак, нещодавно у молодого чоловік стався рецидив. Причина – ракові клітини, які «спали» під дією хімії, а тепер прокинулись і почали активно ділитися.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив Семен Цикорський.

Нагадаємо, раніше на сайті йшлося про те, що із неймовірної історії життя та кохання Семена Цикорського та його дружини Анни можна сміливо писати сценарій до романтичного фільму. Незважаючи на досить юний вік, на долю хлопця випали неабиякі випробування – у нього діагностували онкологію останньої, четвертої стадії. Важке захворювання перевернуло світ Семена з ніг на голову, і хтозна, як би усе могло закінчитися, якби пліч-о-пліч зі своїм коханим не вела мужню боротьбу за право жити його вірна дружина Анна, яка вийшла заміж за молодого чоловіка, знаючи про складну недугу. У квітні 2020-го Семену вдалось увійти в ремісію – метастази нібито зникли. Ні у Києві, ні у Луцьку під час КТ їх не виявили. Але 10 липня, під час чергової томографії, лікарі виявили у Семена метастази у легенях – уже в іншому місці.
«Моя боротьба за життя триває. Попереду – хімія. Я думав, що рак – позаду, але ні. Все почалося до моїх 18 років. Тоді під рукою у трицепсі з’явилась «гулька» – новоутворення. Я думав, що, може вдарився десь, тож продовжував жити звичайним життям. Коли досягнув повноліття, пішов працювати продавцем в магазин відомої мережі. За пів року моєї роботи «гулька» виросла до 12 сантиметрів. Я панічно боявся лікарів. Можливо, тому не одразу звернуся за допомогою і все запустив. З тих пір пройшов п’ять блоків хімії, променеву терапію, операцію в Києві. І ось 10 липня 2020 року у мене стався рецидив у легенях. Я поїхав на консультацію в Національний інститут раку. Там мені рекомендували зробити операцію на дві легені. Але мій хіміотерапевт сказав, що операції робити не потрібно, тому що мій вид онкології дуже добре реагує на саме хімію», – розповідає Семен.
Він зазначив, що хімоітерапевт пояснила ймовірну причину рецидиву.

«Лікар сказала, що причиною рецидиву, який в мене стався, може бути те, що ракові клітини під дією хімії входять у сон. Можуть і прокидатися. Але чому так швидко? За три місяці... Ніхто не знає! Тому мені хімію змінили на іншу. Один курс я уже пройшов. Попереду – ще один. Якщо не допоможе, то рекомендують таблетки. Їх вартість – 30 тисяч гривень на місяць. Один курс – 2-3 місяця. Вірю, що ці таблетки мені не знадобляться, бо я таки покінчу з цим жахом – раком», – каже молодий чоловік.

Водночас, Семен Цикорський дякує усім небайдужим, хто відгукнувся на його прохання про допомогу.

Також він подякував своїй дружині за те, що вона ніколи не покидала його в складну хвилину:

«Я дуже сильно кохаю тебе, Аню. Дякую, що ти весь час зі мною, і я знаю, що у нас буде все, про що ми мріяли до цього всього жаху. Разом ми – сила, а значить пройдемо всі випробування».

Реквізити для допомоги:

Приватбанк – 5168 7573 9485 5334

Альфа Банк- 4102 3212 5045 4831

Ощадбанк – 5167 4901 4461 0962

Monobank – 4441 1144 2143 2913

Отримувач – Цикорський Семен Станіславович.

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Цикорському Семену Станіславовичу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus