USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам нагадують про монетизацію пільг на оплату комунальних

24 Вересня 2019 08:44
1 жовтня 2019 року стартує монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Про це інформує департамент соціальної політики Луцької міської ради.

Відповідно до ухваленого рішення Уряду паралельно функціонуватимуть дві системи надання пільг у грошовій формі – готівкова і безготівкова.

Пільги у безготівковій грошовій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі, за прикладом безготівкового надання субсидій через Ощадбанк. Для цього АТ “Ощадбанк” вестиме у відповідних автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати пільг, для кожного пільговика індивідуально.

Після того “Ощадбанк” здійснюватиме переказ коштів на рахунки управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладаються між ними та АТ “Ощадбанк”. Для автоматизованого розрахунку пільг на оплату житлово-комунальних послуг та уникнення розбіжностей персональних даних, пільговикам за місцем реєстрації (проживання) необхідно надати до департаменту соціальної політики Луцької міської ради, що знаходиться за адресою : пр. Волі, 4а, каб.105, каб.106, каб. 103, тел. 284168, 284169,728205 номери своїх мобільних телефонів, а також, у разі зміни адреси місця реєстрації (проживання), або зміни складу сім’ї (одруження/розлучення/народження дитини), повідомити орган соціального захисту.

Пільги у готівковій грошовій формі призначатимуться усім охочим пільговикам на підставі поданих особисто заяв із довідкою з банку з реквізитами рахунку до департаменту соціальної політики Луцької міської ради до 15 жовтня 2019 року. Зразок заяви можна завантажити ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Вересня 2019 13:20
Була монетизація при оплаті за електричество; взули при оплаті за перший місяць і за останні два,коли монетизація накрилася,,,правди не добився

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus