USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Медики повернули волинянина з того світу

16 Серпня 2017 16:22
Медики реанімували волинянина, який пережив клінічну смерть.

Так, учора, 15 серня о 20год 05 хв у диспетчерську надійшов виклик (№10071) бригади ЕМД до 66-річного жителя одного з р-нів з приводу серцевого нападу, вже о 20 год 06 хв лікарська бригада виїхала на виклик.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

На момент приїзду пацієнт був в свідомості. Медики зняли кардіограму, яку негайно було відправлено в консультативно- телеметричний центр. Встановивши діагноз: «Гіпертонічний криз, ускладнений. ІХС Миготлива аритмія тахісистолічна форма на фоні гіпертонічного кризу», стабілізувавши стан хворого його негайно почали транспортувати до найближчого медичного закладу.

Через кілька кілометрів раптом стан хворого погіршився, він втратив свідомість, припинилось дихання, зупинилось серце.

Лікар ЕМД констатував клінічну смерть та розпочав реанімаційні заходи: непрямий масаж серця, штучну вентиляцію легень. Реанімаційні заходи були успішними, після другої дифибриляції відновився серцевий ритм, дихання.

Для подальшого лікування пацієнта в свідомості, в стані середньої важкості було госпіталізовано у реанімаційне відділення ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шотобуло Показати IP 16 Серпня 2017 19:44
І до чого це? Вони щось надзвичайне зробили чи це і є їх роботою? Давайте ще напишіть що водій зупинив тролейбус на зупинці прямо під бровкою і бабуся змогла вийти відразу на тротуар. А ще можна написати що сантехнік кран відремонтував, таке ж дуже рідко буває.
111 Показати IP 16 Серпня 2017 20:19
Це життя людини!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus