USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Нашій команді вдалося зрушити чергу на пільгове житло», – Григорій Недопад

27 Липня 2018 18:21
Команда Луцької міської ради взяла курс на забезпечення житлом осіб пільгових категорій, що перебувають на квартирній черзі. Про це розповів перший заступник Луцького міського голови, УКРОПівець Григорій Недопад.

«Забезпечення житлом осіб пільгових категорій, що перебувають на квартирній черзі, – одне із пріоритетних завдань, на яке сьогодні звертаємо особливу увагу, – зазначив Григорій Недопад. – Нашій команді у міській раді вдалось зрушити з місця пільгову чергу на житло й віднайти помешкання в порядку пільгової черги для воїнів-афганців, учасників АТО, дітей-сиріт і тих, хто опинилися в скрутних життєвих обставинах або під загрозою виселення. Вручати ордери на житло, здійснюючи багаторічну мрію людини, – це, мабуть, одне із найприємніших завдань».


Днями на засіданні житлової комісії розглянули чергові звернення громадян, яких взято на квартирний облік, у програму забезпечення житлом включили окремих претендентів, які мають право на пільгове отримання державного житла, повідомили у прес-службі УКРОПу. Також учасники комісії проголосували за передачу ще однієї квартири у власність сім׳ї, яка перебуває у списку осіб на позачергове отримання житла.


«До мене звертаються люди, які перебувають у квартирній черзі по десять, двадцять, а то й тридцять років, – каже Григорій Недопад. – Насправді допомогти хочеться усім, але робимо все можливе, аби знаходити квартири для пільговиків і рухати це питання. Результат є, маємо і перспективи, а це означає, що попереду – нові вручення ордерів на житло і нові щасливі обличчя людей, для яких мрія про власну оселю таки здійсниться».


Нагадаємо, нещодавно ще дві луцьких родини отримали ключі від власного помешкання. Одна із квартир передана відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради для родини, яка мешкала у приміщенні, непридатному для проживання й терміново потребувала житла у зв’язку із необхідністю виселення. Тепер родина лучанки Ніни Шимчук має власну новеньку квартиру в будинку по вул. Ковельській, про яку родина мріяла вже дуже давно. Також документи на власне житло отримала жителька міста Луцька Анна Германська, дитина-сирота, яка перебувала в пільговій черзі й свого часу мешкала в гуртожитку разом із іншими чотирма сиротами. Усі четверо, за сприяння Луцької міської ради, тепер мають власні помешкання. Будинок, за вибором Анни, їй придбали в селі Володимир-Волинського району, де жінка працює дояркою.

«Варто було бачити емоції людей, які здійснили свою багаторічну мрію і тепер мають своє власне житло, де почуватимуться повноправними господарями», - зазначив Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
& Показати IP 27 Липня 2018 19:29
Такими темпами до 2300 року питання саме собою відпаде взвязку з відсутністю довгожителів
Народ Показати IP 27 Липня 2018 21:59
А Кобилинський вже отримав чи ні бошось частр бачу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus