USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Дві луцьких родини отримали ключі від власного помешкання

19 Липня 2018 16:48
Сьогодні у Луцькій міській раді урочисто передали ключі від власного помешкання двом лучанкам.

Документи на квартиру в Луцьку й на будинок у луцькому районі щасливим власницям вручили перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад і радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

– Одна із квартир передана відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради, – розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. – Ця родина мешкала у приміщенні, не придатному для проживання, яке належить “Ощадбанку”, й терміново потребувала житла у зв’язку із необхідністю виселення.

Тепер родина лучанки Ніни Шимчук має власну новеньку квартиру в будинку на вулиці Ковельській, про яку родина мріяла вже дуже давно.
– Сьогодні дуже радісний день, адже є можливість допомогти людям і вирішити ті питання, на які родини очікували роками. Із Ніною Шимчук ми знайомі давно, жінка звернулася до мене із проханням про допомогу в отриманні житла ще в 2013 році, оскільки перебувала фактично у безвихідній ситуації, проживаючи під загрозою виселення, – розповів Ігор Поліщук. – Приємно, що сьогодні вдалося здійснити мрію цієї сім’ї про власну оселю. Не так давно ми передали дві квартири родинам воїнів-афганців у порядку пільгової черги, перед тим теж відбулося вручення житла особам, які потребують термінового поліпшення житлових умов, дітям-сиротам, а також, у співфінансуванні із обласною радою, нашим спортсменам. Команді УКРОПу в Луцькій міській раді вдалося зрушити з місця квартирну чергу й досягти вагомих результатів у цьому напрямку.
Також документи на власне житло отримала жителька міста Луцька Анна Германська, дитина-сирота, яка перебувала в пільговій черзі й свого часу мешкала в гуртожитку разом із іншими чотирма сиротами. Усі четверо, за сприяння Луцької міської ради, тепер мають власні помешкання.

Будинок, за бажанням Анни, їй придбали в селі Огнівка Володимир-Волинського району, де жінка працює дояркою.

Варто було бачити емоції людей, які здійснили свою багаторічну мрію і тепер мають власне житло, де почуватимуться повноцінними господарями.
– Із великою радістю ми передали ключі від помешкань двом новим власницям. Лучанка, дитина-сирота, яка чекає другу дитину, отримала будинок у Луцькому районі, де жінка вже взялася за облаштування ремонту, – зауважив Григорій Недопад. – Нашою командою взято курс на забезпечення пільговим житлом малозахищених верств населення. У найближчому майбутньому будуть вручені квартири від забудовників особам, що перебувають на пільговій черзі, тож щасливих власників житла у Луцьку більшатиме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ООО Показати IP 19 Липня 2018 22:06
самі прикольні на першій фотці це фотографи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus