USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Невідомі потрощили майно у приміщенні НАБУ

17 Липня 2018 13:40
У будівлю Національного антикорупційного бюро увірвалася група невідомих та потрощила меблі. Про це "РБК-Україна" повідомила керівниця прес-служби НАБУ Дар’я Манжура.

"Група так званих протестувальників, які були тут зранку біля будівлі НАБУ, прорвалися всередину, пройшли через турнікет. Тобто вони порушили периметр незаконно. Зсередини вони потрощили меблі, накидали сміття, покидали торти Roshen і все це відбувалося з мовчазної згоди поліції, яка була присутня, але вона їм не заважала цього робити. І вже потім, коли вони опинилися зсередини та почали трощити меблі, за ними прийшли поліцейські та звідси забрали", — сказала Манжура.

У прес-службі додали, що наразі зловмисники залишили будівлю.

Нагадаємо, 17 липня під офісом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури відбулися протести проти голови САП Назара Холодницького та проти голови НАБУ Артема Ситника. Між протустувальниками виникли сутички, внаслідок яких постраждав голова "Центру протидії корупції" Віталій Шабунін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майно Показати IP 17 Липня 2018 18:25
Менi одному здаеться що це майно державне Чи лохi заплатят ще раз?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus