USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У голови Волинської ОДА – нова заступниця

28 Лютого 2020 15:01
Тетяну Щербак призначили новою заступницею голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

У відділі інформаційної політики Волинської ОДА повідомили, що на цю посаду Тетяну Щербак призначили сьогодні, 28 лютого, пише Волинь 24.

Згідно з декларацією нової заступниці голови ОДА, вона є керівницею громадської організації «Конгрес жінок світу». Зареєстроване місце її проживання – місто Гостомель Київської області.

Довідка:

Тетяна Щербак народилась 12 травня 1980 року у Чернівецькій області.

Здобула повну вищу освіту в Національному університеті харчових технологій та кваліфікацію спеціаліста інформаційних і керуючих систем та технологій.

У 2002 році розпочала трудову діяльність на посаді регіонального менеджера ТОВ «Аптека Біокон».

З 2006 року – керівник відділу продажів промислового сектору ТФГ «Прайд».

З 2007 року працювала директором автосалону ТОВ «АвтоЦентр-Київ».

З 2013 року керувала напрямком ТОВ «Б'юті Бутік Україна».

З 2014 до 2017 року займалась підприємницькою діяльністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
волиняка Показати IP 28 Лютого 2020 15:16
Капець... О то призначення..."Королева" жінок в ОДА з'явилась :))) А їй вже "буду" (кабінет) облаштували, броньовані двері поставили? :) І ось це... буде інвестиції в область залучати... Сміх один! :)))
Знайка до волиняка Показати IP 28 Лютого 2020 19:10
Микола Миколайович, ви?
777 Показати IP 28 Лютого 2020 15:24
это все крайне полезная информация конечно,но вы бы еще поведали людям,чем она заниматься будет,какие проблемы решать в области,вобщем за что получать наши деньги...
лучанин Показати IP 28 Лютого 2020 15:32
Ох і " високої кваліфікації" заступниця.
ОТГ до лучанин Показати IP 29 Лютого 2020 19:33
В мене про неї склалося хороше враження. Видно, що людина розуміється в тому, що робить. Вона до призначення вже більше місяця працює. Думаю, гірше не буде. При Савченку ще той треш був
до отг до ОТГ Показати IP 1 Березня 2020 16:02
в чому вона розуміється? Як гроші гребсти любими шляхами? Якраз не хватає їй до десятка мільйона. Ви то інфу про неї почитайте на досугє.
Волинянин Показати IP 28 Лютого 2020 16:13
На жаль, не ті кар'єрні сходинки для сьогоднішньої посади ! Не за горами місцеві вибори, черговий етап адмінтерреформи, падаючий партійний рейтинг, волинська ментальна турбулентність, особиста втома - і знову Гостомель ! Як павлівська вода - ані пользи, ні вреда ! І на що надіються, намагаючись будь-за що сісти не в свої сани ! Таких Волинь бачила-перебачила ! Краще би на волинську землю снігу і дощів, аніж отих врємєнщиків !
Павло Показати IP 28 Лютого 2020 18:10
Трудові звершення вражають, особливо щось незрозуміле про бюті
Cлужбовець Показати IP 28 Лютого 2020 20:34
Такого резюме і такого управлінського досвіду навіть для зайняття посади головного спеціаліста явно замало ! І чим люди думають ? Тож прогнозовано, як закінчиться каденція отого продвинутого кадра : осінню поїде туди, звідки й приїхала ! Толку, як із подібного їй П'ятигорця !
Опа-па до Cлужбовець Показати IP 29 Лютого 2020 19:29
Наші службовці вже всі корони поправили? Більш досвідчених і інтелігентних ніде більш нема... Звикайте, що будуть зміни і на ваше місце будуть приходити інші люди, можливо їх досвід заключається не в перекладанні папірців роками та розведенні руками, коли раптом хтось із смертних людей надумає просити про допомогу... я б всіх держслужбовців замінив на місці Погуляка, бо нема на них управи)))
Кузьма Показати IP 29 Лютого 2020 02:23
Це людина контролює в Україні бабло Сороса. Кацапка, не любить української мови. Працювала в обладміністрації Житомира, Києва. На її рахунку дуже багато земельних ділянок, машин, квартир і бізнесу. З чоловіком спеціально розвелась щоб трохи майна на нього і свою маміньку списати. Подивіться її декларації про доходи. З попередніх місць роботи відгуки погані. Егоїстична, високомірна, має здатність до брехні і маніпулювання, карєристка, йде по трупах. Не компетентна у більшості питань. Має хорошу спину тому і призначають на такі посади. Тут явно губернатор її просунув. Разом вони добють нашу Волинь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus