USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міськраді нагородили професіоналів своєї справи

11 Лютого 2020 12:24
За сумлінну працю та високий професіоналізм, а також з нагоди особистого ювілею почесними грамотами та квітами відзначили трьох управлінців у Луцькій міській раді.

Про це стало відомо під час оперативної наради 11 лютого.

Так, почесну грамоту за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, ефективну управлінську діяльність, вагомий особистий внесок у забезпечення кадрової політику Луцької міської ради, а також з нагоди особистого ювілею отримала начальник відділу кадрової роботи та нагород міськради Віра Гудима.
«Найвищі нагороди у вас ще попереду. Це така маленька таємниця», - підморгнув ювілярці виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Окрім цього, за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, надання якісних адміністративних послуг лучанам, а також з нагоди особистого ювілею почесною грамотою Луцького міського голови нагородили заступника директора департаменту державної реєстрації міськради, начальника відділу реєстрації місця проживання Марію Михальчук.
Також за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, а також з нагоди особистого ювілею почесну відзнаку отримала заступник начальника управління інформаційно-комунікаційних технологій Луцької міської ради Наталія Хмель.
«Навіть у лютому може бути гарний весняний настрій. Весна все одно прийде і добро примножить», - зазначив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 11 Лютого 2020 13:46
Що за несправедливість? А де нагородження Сиротинської за вірну службу?
Селюк до Народна прокуратура Показати IP 12 Лютого 2020 09:12
Недопрацювала.... не закінчила,неприбрала-своя будка не рахується..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus