USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луцького письменника відзначать у міськраді з нагоди 85-річчя

17 Липня 2019 14:29
Почесною грамотою Луцької міської ради пропонують відзначити почесного громадянина Луцька, письменника-шістдесятника Йосипа Струцюка.

Про це йшлося 17 липня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

В. о. керівника відділу кадрової роботи та нагород Ірина Богдан розповіла, що подання про нагородження грамотою міськради Йосипа Струцюка подав департамент культури.

Відзначено, що Йосип Струцюк – почесний громадянин міста Луцька, письменник із багатим творчим доробком, який видав понад 30 збірок віршів для дітей і дорослих.

Окрім того, вручення грамоти заплановано приурочити до відзначення автором 85-річного ювілею, котрий припадає на 17 липня.

Члени комісії підтримали пропозицію.

Довідово:

Йосип Струцюк – український письменник, перший лауреат літературно-мистецької премії імені Агатангела Кримського, заслужений діяч мистецтв України, почесний громадянин Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus