USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку СБУ викрила на хабарах завідувача кафедри одного з вишів. Оновлено

27 Липня 2018 12:12
Оперативники спецслужби затримали завідувача військової кафедри одного з волинських вишів на робочому місці під час одержання двохсот американських доларів – другої частини неправомірної вигоди.

Про це повідомляє Прес-служба УСБ України у Волинській області.

Правоохоронці встановили, що полковник системно вимагав від студентів гроші за успішне складання державних іспитів та видачу військового квитка офіцера запасу. Розмір «данини» складав від двохсот до п’ятисот доларів США з кожного.

Оперативники спецслужби затримали зловмисника на робочому місці під час одержання двохсот американських доларів – другої частини неправомірної вигоди. Раніше співробітники СБУ задокументували отримання завідувачем кафедри першої частини хабара у розмірі сто доларів США.

У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Як згодом стало відомо, особа, яку підозрюють в отриманні хабара, працює в ЛНТУ, про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила начальниця інформаційного відділу ЛНТУ Олександра Містюк. Відповідно до інформації, розміщеної на офіційному сайті Луцького НТУ очолює кафедру військової підготовки Павло Турсумуратов.


Операція з викриття зловмисника проводилась під процесуальним керівництвом військової прокуратури.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Єфрейтор Показати IP 27 Липня 2018 12:26
Запровадження контрактної системи починається з військової кафедри !
Вася до Єфрейтор Показати IP 27 Липня 2018 13:18
Яка контрактна система в цьому Зімбабве? Ви про що? Контрактна армія - це армія професіоналів, тобто людей які усвідомлено вибрали цю справу своєю професією, і працюють в ній (служать) за власним бажанням. Тепер увага питання - чи найдеться достатньо бажаючих самостійно іти в це болото (в переносному, і часто - в прямому значенні). Ночувати на піддонах серед багнюки в радянському брезенті? Жити в умовах, які елементарної критики не витримують? Жерти регулярно раціон "привіт язва"? Ото ж бо і воно. Я зараз не про кілька зразково-показових частин, а про середньостатистичну картину. Тому і доводиться заганяти туди пацанів молодих примусом і репресіями, розказуючи про "борги батьківщині" (де цей пацан в 18 вже встиг перед нею так боргів набратись, правда ніхто толком не пояснить). Не буде в України в оглядовому майбутньому контрактної армії, це ясно.
Олег Показати IP 27 Липня 2018 13:49
Підстава . Для когось треба було звільнити посаду.
студент Показати IP 27 Липня 2018 13:54
Павло Турсумуратов порядна людина.
Сусід Показати IP 27 Липня 2018 13:54
Це знову Ляшук Сергій спровокував викладача!
Анонімус Показати IP 27 Липня 2018 13:55
Бо біткойнами треба було брати) Лол
лучанин Показати IP 27 Липня 2018 16:49
Павло дуже порядна і хороша людина. Однозначно підстава.
сергій Показати IP 27 Липня 2018 21:49
св.....ч він рідкісна. порядністю там і не пахне)
гггг Показати IP 28 Липня 2018 16:32
Злодій та Хам ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus