USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Знайшла оголошення на OLX: волинянка віддала за неіснуюче авто понад 280 тисяч

28 Квітня 2024 17:35
Черговою жертвою ошуканців стала жителька міста Горохів Луцького району. За попередньою інформацією, жінка знайшла оголошення на сайті OLX про продаж автомобіля й настільки повірила в байку про його шикарність, що перерахувала наперед продавцеві 281195 гривень.

Про це пише Волинь.

Зв’язок із продавцем зник, тільки-но він отримав останній транш.

Читати ще: Як не потрапити на гачок шахраїв під час купівлі вживаного авто

Працівники відділення поліції № 2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП України у Волинській області вирішують питання про внесення відомостей про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 190 КК України (карається штрафом від чотирьох тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років).

Правоохоронці вкотре закликають усіх до особливої обачності, якщо йдеться про банківські операції з невідомими особами, з продавцями, які просять передоплату за свій міражний товар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus