USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Найбільш популярні моделі Audi в Україні*

9 Лютого 2022 10:39
Автомобілі Audi асоціюються в українських автомобілістів з високою надійністю, комфортом, сучасним виглядом. Незважаючи на те, що з конвеєра щорічно сходять кілька нових моделей, особливим попитом користуються версії попередніх років. Наприклад, до сих пір досить багато тих, хто бажає купити Audi 100, хоча з моменту випуску пройшло майже 30 років.

Знайти велику кількість оголошень про продаж машин цієї марки дозволяє сервіс OLX. Автомобілісти зі всієї країни продають чи купують тут різноманітну техніку.

Переваги техніки виробника

У виробника майже немає поганих моделей. Часто можна зустріти інформацію про те, що певний автомобільний бренд відкликає свою техніку, так як в ній є ряд недоліків. Такого ніколи не буває з Audi, так як кожна нова модель довгий час проходить тестування в екстремальних умовах. Автомобілі виробника відомі:

- незмінно високою якістю збірки та матеріалів;

- комфортним салоном (кондиціонери, магнітоли на дисках, електропідйомники скла та регульовані сидіння зустрічаються в техніці початку 90-х років);

- низьке споживання пального;

- вибір моделей;

- сучасний зовнішній вигляд;

- висока надійність.

Регулярне обслуговування техніки, використання якісних паливно-мастильних матеріалів суттєво збільшує інтервал між ремонтними роботами.

Найпопулярніша модель в Україні

Довгий час Audi 100 була найпопулярнішою версією авто на наших дорогах. Після того як вона перестала виготовлятися, її місце зайняла А6. Її випускають уже кілька десятиліть, постійно вдосконалюючи механізми.

Існує навіть повнопривідна версія А6 – Quattro. У Quattro використовується пневматична підвіска, а кліренс збільшено для покращення ходових якостей. Порадує А6 і любителів швидкісної їзди: машина має хорошу динаміку розгону та гальмування. Ті, хто хоч один раз сіли за кермо А6, стверджують, що не проміняють авто на інший варіант. Якщо є бажання придбати одну з моделей німецького виробника, то завжди знайти оголошення про продаж можна на сторінках сервісу OLX.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хрен собачий Показати IP 9 Лютого 2022 11:52
Це що було?. Безкоштовна реклама німецького автопрому, зокрема audi?. :)
Хрен котячий Показати IP 9 Лютого 2022 18:12
Яка нахер пневматична підвіска у quattro ? В А6 Allroad - але це зовсім інша модель. Згоден, що у свіжіших моделях і в простих А6 зустрічається пневмопідвіска. Одним словом як завжди - написали ні про що
Олександр Показати IP 11 Лютого 2022 07:40
Ауді топ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus