USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

12 тис. за обіцянки: понад 3 місяці багатодітній волинянці не підключають газ

30 Жовтня 2018 12:10
Понад три місяці ПАТ «Волиньгаз» не підключає оселю Оксани Киці (sм'я жінки змінене, - ред.) із Благодатного до газопостачання, попри те, що послуга давно оплачена. У нововолинській філії кивають на Луцьк, а в Луцьку щоразу обіцяють - з дня на день.

Жінка уклала договір із ПАТ «Волиньгаз» на приєднання до мереж газопостачання на суму більш як 12 тисяч гривень ще 15 червня, а послуг і досі не отримала, пише Нововолинський інформаційний портал.

«Іншої системи опалення в нашому будинку немає, саме тому ми розраховували підключитися до осені, до настання холодів. Я - мати трьох малолітніх дітей, виховую дитину з інвалідністю, і це неймовірно важко - в холодній хаті і без гарячої води!» - говорить Оксана.

Волинянка написала скарги до керівництва ПАТ «Волиньгаз» із вимогою провести cлужбове розслідування. Обіцяє: якщо далі не реагуватимуть - звернеться до суду, адже термін надання послуги (3 місяці) уже сплив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Марина Показати IP 30 Жовтня 2018 13:57
Знайома ситуація, я вже також п'ятий місяць чекаю на підключення до газової мережі, при цьому здійснивши також 100% оплати і написавши вже 4-ри звернення/скарги (на жодну з них я письмової відповіді так й не отримала). Моя справа далі проектного відділу не зрушила з місця, мені постійно говорять щось нове, скеровуючи мене то в один відділ, то в інший, до одного керівника, то до іншого, усі свої рішення/дії обгрунтовують невидимими статтями Кодексу газорозподільчих систем та загадковими рішеннями технічної ради ПАТ "Волиньгаз". Під "невидимими" маю на увазі ті статті Кодексу, які є видимі лиш працівникам ПАТ "Волиньгаз", інші громадяни Украхни їх чомусь не можуть знайти в Кодексі, хоч цей документ є доступним і відкритим для усіх. Рішення технічної ради є недоступні навіть працівникам ПАТ "Волиньгаз". Зате маємо гарний теплий і сучасний центр обслуговування ПАТ "Волиньгаз"))) найбільш обурює те, такий бардак лиш у нас в області.....
Ірина до Марина Показати IP 30 Жовтня 2018 22:23
Зверніть у Києв на гарячу лінію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus