USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

12 жовтня: події, факти, дні народження

12 Жовтня 2018 00:00
12 жовтня святкує День народження відомий волинський діджей Максим “Max FreeMan” Фраєрман. Близькі та знайомі бажають зберігати притаманний йому життєвий позитив, бути відданим своїй справі та не боятись експериментувати.

Також цього дня святкує чарівна жінка, любляча матуся, щаслива бабуся і чудовий керівник, директор закладу дошкільної освіти №33 м. Луцька Тетяна Никитюк. Увесь колектив щиро вітає Тетяну Віталіївну з особистим святом і бажає міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх її добрих справах. Хай у домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля буде прихильною, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!
Тетяна Никитюк
Тетяна Никитюк
День народження 12 жовтня в луцького фотографа Катерини Сьомкіної. Друзі, близькі та знайомі вітають її з цим святом, бажають залишатись такою ж невтомною, позитивною та активною. «Удачі у всіх починаннях та більше віри в себе. Перетворюй мрії – в плани, а їх – в дії, і тоді все обов’язково збудеться, а близькі у всьому підтримають», – зичать друзі.
Катерина Сьомкіна
Катерина Сьомкіна
Також сьогодні святкує свій день народження мудрий управлінець, наставник та керівник - начальник ДУ «ТМО МВС України по Волинській області» Валентин Подойлов! Колектив ДУ «ТМО МВС України по Волинській області» щиро вітає його та сердечно бажає міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя та добра. Нехай кожен день буде сповнений корисними справами і теплом людської вдячності, а мрії втілюються в життя, приносять бажану радість і задоволення!
Валентин Подойлов
Валентин Подойлов
Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинників та бажає здоров’я, достатку, довголіття. Хай життя повниться позитивом, незабутніми моментами і добром.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Сьогодні – Всесвітній день боротьби з артритом та Міжнародний день зі зменшення небезпеки стихійних лих.

Наша хроніка:

Лучани двічі переповнювали залу Волинського обласного драматичного театру імені Тараса Шевченка, аби продовжити життя сміхом під жарти «Вар’ятів». Другий концерт цієї осені, який відбувся 11 жовтня 2017 року, став за загальними підрахунками п’ятнадцятим виступом першого україномовного гумор-шоу в Луцьку.

У 2016 з концертною сольною програмою «Я люблю тебе» у всеукраїнському турі, в місті Луцьку, виступив головний романтик країни, популярний співак, поет, композитор, народний артист України Олександр Пономарьов.

У 2015 луцькі художники відзначили професійне свято з пензлем та олівцями в руках.

У 2014 році цього дня у Луцьку м’язами та залізом збирали кошти для батальйону «Азов».

2013 року у цей день видання розповідало, як живеться українцям в Чехії. Ексклюзивне інтерв'ю читайте тут.

Окрім того, на Волині реставрували унікальний експонат. Тоді відновлювали пам'ятку народної архітектури — стародавню хату на березі Рокинівського ставка, що в Луцькому районі.

У 2012 році в мережі з'явилися фото особливих люстр. Майстриня Кароліна Фонтура з Лос-Анджелесу створює дивовижні витвори мистецтва із простих речей.

А в 2011 році лучани побували на імениннах в грузинського міста Горі.

Народилися:

Цього дня народилися один із чільників якобінців і водночас жертва французької революції Жорж Дантон, англійський окультист, один із найвідоміших містиків XIX-XX століття Алістер Кроулі, українська письменниця-перекладачка Софія Тобілевич, радянський футболіст і тренер Микита Симонян, радянський кінорежисер Євген Карелов («Служили два товариші», «Два капітани»), український письменник, дипомат і політик Юрій Щербак, один з творців атомної бомби Микола Духов, італійський оперний співак (тенор) Лучано Паваротті, український політик, голова Всеукраїнського комітету захисту політв'язнів, нардеп декількох скликань Степан Хмара, останній шах Ірану Мохаммед Реза Пехлеві, український музикант, лідер гурту «Гудімов», колишній гітарист «Океану Ельзи» Павло Гудімов, український гімнаст Олександр Береш.

Сталося:

1492 — Христофор Колумб, перепливши Атлантичний океан, досягнув сучасних Багамських островів, щиро вірячи, що дістався Східної Азії.

1612 — Польська армія спільно з козацькими загонами захопила Москву.

1939 — Народні Збори Західної України під тиском більшовиків ухвалили декларації, спрямовані на входження краю до складу УРСР.

1947 — У західних областях України розпочалася наймасовіша за повоєнний період депортація українців.

1956 — Створено Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ).

1965 — На урочистій церемонії в Букінгемському палаці члени гурту The Beatles стали кавалерами Ордену Британської імперії.

1984 — На екрани США вийшов суперпопулярний блокбастер «Термінатор», із нинішнім губернатором Каліфорнії Арнольдом Шварценеґґером у головній ролі.

2010 — Унаслідок зіткнення локомотива з пасажирським автобусом в Нікопольському районі загинуло 45 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus