USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

14 санкціонованих обшуків: у Ковелі шукають винних у підпалах авто

15 Вересня 2020 17:42
Останнім часом м. Ковель сколихнула інформація про підпали транспортних засобів. Аби оздоровити оперативну обстановку у цьому місті, волинські поліцейські провели одне з масштабних відпрацювань, а саме, 14 санкціонованих обшуків.

Обшуки провели сьогодні працівники апарату ГУНП у Волинській області, управління КОРД, роти поліції особливого призначення, роти ТОР УПП у Волинській області, Ковельського відділу поліції та сусідніх територіальних підрозділів, повідомляє поліція Волині.

Поліція продовжує відпрацьовувати всі можливі версії підпалів у Ковелі, аби встановити причетних до цих протиправних дій осіб. Нині відкрите кримінальне провадження за ст. 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах).
14 обшуків проведено, аби відшукати в ймовірно причетних осіб предмети та речі, за допомогою яких вони вчиняли ці та інші злочини.
Сьогодні в результаті обшуків у них виявлено та вилучено рослини конопель, предмети, схожі на зброю, маски з прорізами для очей, радіостанції, засоби злому, мобільні термінали, сім-картки, номерні знаки, документи та інші речі, які могли використовуватись у протиправній діяльності.

Триває подальше розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus