USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

15 мобілізованих волинян відправили на підготовку до служби в АТО

9 Липня 2015 17:46
Волиняни поповнюють ряди військових у рамках шостої хвилі мобілізації. Сьогодні у Ківерцях біля приміщення районного військового комісаріату проводжали 15 мобілізованих до лав Збройних сил України у рамках шостої хвилі часткової мобілізації.

Про це пише Інна Тетюрко на «Ківерцівському Інформаційному порталі».

Заступник районного військового комісара Віктор Борзов зауважив, що перш ніж вирушити безпосередньо у зону проведення АТО, мобілізовані пройдуть відповідну підготовку у навчальних центрах Києва та Рівного, а також побажав призваним гідно виконати свій військовий обов’язок.

Голова районної ради Андрій Киричук подякував хлопцям за патріотизм і підкреслив, що на їх плечі покладена величезна відповідальність - захист країни від агресора. Він побажав мобілізованим сміливості та витримки у цій небезпечній, та надзвичайно почесній справі.

До напутнього слова також долучився перший заступник голови РДА Юліан Таранчук. "Ніхто не може передбачити, що чекає нас у майбутньому. Бережіть себе, будьте уважні, мужні. Повертайтеся живими до своїх родин", - зазначив посадовець.

"Нехай Всемогутній Бог береже вас, любі земляки."- благословив військових настоятель Ківерцівського округу УПЦ Олександр Кондратюк. Він здійснив обряд освячення і подарував мобілізованим іконки-обереги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 9 Липня 2015 17:48
Всі, хто не відкупляється і не ухиляється, уже герої.
Анонім до Анонім Показати IP 10 Липня 2015 00:08
швидше гарматне мясо.
він Показати IP 9 Липня 2015 17:54
таке враження що ця війна створена штучно щоб повинищувати всяких блазнів, алкоголиків, і бездільників... а ті хто нормальні то вже на куражі туди лізуть і країна нічого з цим не може зробити, бо розкриється план.
Анонім до він Показати IP 10 Липня 2015 00:09
в тому числі. так багато населення в україні для європи не потрібно.
Mery Показати IP 9 Липня 2015 19:49
Постійно коли переглядую фото зі статтями новин про мобілізованих волинян - дивуюся???? Чому беруть лише чоловіків з сільських місцевостей, де вони для жінок - "сила"? А з міст - одиниці? І чому не відправляють держ.службоців та їхніх синів, військових....А якщо і відправляють їх, то не на передову (де точиться сильний бій і гинуть сотні бідових селян та простих людей), а лише для того, щоб пересиділи в тихих закаулках, а потім повернулися названими "героями" і отримали статус учасника АТО.??? А бідові селяни та простий люд, який не відкупився від цієї війни і добитися цього не можуть, оскільки їх більщість там гине...
вундер Показати IP 9 Липня 2015 21:53
не побачиш ні однієї управлінської , депутатської , бізнесової морди , не побачиш і синочків і родичів прокурорів , СБУшників. Всі воно усердно займаються волонтерством і пишуть про себе статті в ЗМІ які вони хороші , а це видно хлопці сільські роботяги яким не те що нема за що відкуплюватись , а краще на війну чим знову на поля і городи . Хай Вас Господь береже .
Екскурсовод Показати IP 9 Липня 2015 22:38
Шкода цих чоловіків, йдуть воювати за чужі гроші.
Анонім до Екскурсовод Показати IP 10 Липня 2015 00:10
і на донбасі їх будуть місцеві вважати фашистами та окупантами.
земля кому? Показати IP 10 Липня 2015 02:32
ё--й стыд пол луцка иковеля бобили висят на мамимых шеях ,,андреналин,, и фитнесы но надо забирать с земли мужиков,и уверен у каждого дети,где же патриоты в милитари
Рожищанка Показати IP 10 Липня 2015 11:52
Вчора була в шоці - в одному 40 квартирному будинку, майже 20 чоловіків призовного віку і 12 принесли повістки... Питання: чому "крутеликам" і їхнім синочкам не приносять повістки??? Вони що не з того тіста роблені, що наші прості робочі чоловіки????
Ківерчанка Показати IP 11 Липня 2015 17:18
А чому не ідуть захищати країну військові пенсіонери?Здається це іхня професія на них держава в свій час витратила кошти а тепер хай відроблюють раз такий час настав а не прості робітники і селяниА то як оримувати величезну пенсію і ще працювати на добре оплачуваних посадах то вони здорові а як іти на війну,вибачте у нас нема війни у нас АТО, то вони зразу хворі Хворі сидять дома Як нв мене яб іх в першу хвилю і відправила дійсно гібридна війна вчителі і комбайнери воюють а військові ховаються за жіночими спідницями
я Показати IP 12 Липня 2015 21:26
Цікаво, а сини Таранчука і Киричука в яку хвилю мобілізації потрапили? І самі, слава Богу, нівроку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus