USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

17-річний курсант врятував жінку від хулігана

12 Грудня 2017 17:42
У Ковелі поліцейські подякували курсанту університету внутрішніх справ за активну громадянську позицію.

Майбутній правоохоронець захистив від хулігана жінку й викликав поліцію. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Подяку 17-річному курсанту першого курсу Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України Юрію Кухарчуку оголосив начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Наприкінці листопада в селищі Люблинець Ковельського району в одному із провулків, невідомий чоловік безпричинно побив 27-річну місцеву жительку. Припинив дії хулігана 17-річний хлопець, який у цей момент проходив поруч, і заступився за жінку.

Правоохоронці встановили, що зловмисник – 22-річний житель селища.

Слідчі уже повідомили волинянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, йдеться про хуліганство. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі. Триває слідство.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51омбр Показати IP 12 Грудня 2017 19:00
Пропоную ковельському військомату оформити подання (нагородний лист) на нагородження орденом. Орден вручити 9 травня.
Лучанка Показати IP 12 Грудня 2017 19:22
Молодець! Не перевелись у нас справжні чоловіки! І це тішить )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus