USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

19-річний мотоцикліст, який потрапив у ДТП на Конякіна, помер

21 Липня 2017 10:20
Водій мотоцикла, який вчора потрапив у ДТП на вулиці Конякіна, помер у лікарні.

Про це інформує «Волинь24» з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, 20 липня по обіді на вулиці Конякіна мотоцикліст збив чоловіка на велосипеді і влетів в Опель. Водій і пасажир мотоцикла вилетіли з нього – один опинився на капоті машини, інший перелетів її.

Велосипедист загинув на місці, а водія і пасажира мотоцикла з тяжкими травмами «швидка» забрала до лікарні.

Як згодом стало відомо, водій мотоцикла отримав серйозну травму голови. Йому зробили операцію, але це не допомогло – близько 21-ої години 19-річний юнак помер.

В тяжкому стані перебуває й 19-річний пасажир мотоцикла. У нього численні травми, хлопець – на штучній вентиляції легень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Небайдужа Показати IP 21 Липня 2017 11:37
Щодня ,а ввечері та вночі постійно на Карпенка-Карого ,Конякіна та Ріненській аж в Струмівку ганяють мотоциклісти - скільки ще має загинути людей ,щоб місцева влада та поліція звернула увагу на все це ? Доки їх близькі не потраплять?
Andrij Показати IP 21 Липня 2017 11:58
Vodija Opelja za gratu !!!! vuliz poperek dorogu i jomy tak vse z ryk zijde..???!!! do sydy skotunjaky!!!!!!
dasdasdas до Andrij Показати IP 21 Липня 2017 13:04
Тоді і тебе в суд і на гіляку за образи) Подивись фотографії авто. На поворотах якщо немає розмітки зі стоп лінією авто має зупинитися біля краї самого поворота. Що він і зробив. Не слюняв раніше терміну
dasdasdas до Andrij Показати IP 21 Липня 2017 13:11
Подивись гугл мапс, там лінія розгону. т.е. 3 полоси до повороту і 2 після. крайня права для повороту направо. Авто стояло справа в кінці полоси т.е. дороги дальше немає + стояв з краю дороги а не поперек дороги. Цікаво, чи хватить тобі сміливості тепер вибачитись перед водієм і забрати свої слова назад? Сциш?
swiy Показати IP 21 Липня 2017 13:32
Це говорить про рівень нашої луцької медицини - як так, взяли живого - в лікарні помер?! В Європі витягують людей з набагато гіршого становища, а тут банально ЗЧМТ і помер?! Так само і було з мотоциклістом на Львівській - помер в лікарні... Може пора перевірити наших лікарів, чим вони займаються і чи їх статки відповідають офіційним доходам??
lkfjdsljfjds до swiy Показати IP 21 Липня 2017 14:39
Бгггг... Ну і логіка. Почитай про шок і адреналін. "про рівень нашої луцької медицини" нормально там подорожник кладуть і мочою поять епт.
Ога Показати IP 21 Липня 2017 14:37
кілька місяців тому довелось спостерігати, як на шаленій швидкості із диким ревом в час пік (коли всі йдуть і їдуть з роботи) пролетів мотоцикл повз Наш Край, що біля інфекційної лікарні і полетів в сторону вул. Чернишевського і в цей же момент з стоянки біля Нашого Краю виповзло поліцейське авто і преспокійно поїхало в протилежну сторону, хоча того дебіла-мотоцикліста, що становив явну загрозу іншим авто і пішоходам вони не могли не побачити і не почути, у відчинене вікно машини либилася на всі тридцять два баба-поліцейська щось жваво обговорюючи з своїм напарником, питається за який х..й, вони отримують свої зарплати?
ага до Ога Показати IP 21 Липня 2017 16:19
на досузі почитай закон про поліцію і про те чи мають вони право переслідувати мотоцикл
Патріот до Ога Показати IP 21 Липня 2017 17:42
Вони просто не доженуть того мотоцикліста!От вони і не намагались це зробити!
ВЛАСНИК МОТОЦИКЛА Показати IP 21 Липня 2017 20:47
Чого, ви всі бомбите на мотоциклістів? шо . не шо , то завжди винуватий водій мотоцикліста. А те що велосипедист не їхав по тротуарі , а по дорозі , шо і стало причиною аварії , то це нікого не волнує. ЗАТО ВИНУВАТИ МОТОЦИКЛІСТ І УСЬО , чого? БО ЦЕ МОТОЦИКЛІСТ .
НЕ ВЛАСНИК МОТОЦИКЛА до ВЛАСНИК МОТОЦИКЛА Показати IP 21 Липня 2017 21:27
Шановний "власник мотоцикла", він же очевидно "водій мотоцикла". Можливо Ви не в курсі, Вам в момент купівлі водійського посвідчення не повідомили, але є така книженція - ПДР. Або Правила дорожнього руху, якщо по народному. Я чому про неї заговорив - бо крім того що вона є, вона ще і одночасно є головним (єдиним) зводом правил поведінки всіх учасників дорожнього руху (якщо ви не помітили з її назви). Так от. Розумію, що це Вас шокує - але бачите, як правило (за певними винятками, яких в тій конкретній ситуації не було), велосипедисти ( які "є повноправним учасником дорожнього руху") рухаються саме по проїжджій частині. Мало того, велосипедист ще й "може здійснювати будь-які маневри, не заборонені Правилами" - ви собі уявляєте?! Значення слів "повноправний", "маневри" загугліть самотужки. Після того як самі загуглите, що воно таке "ПДР", зрозуміло ж.
Читач до НЕ ВЛАСНИК МОТОЦИКЛА Показати IP 21 Липня 2017 21:39
Нічого не зрозумів. І хто всетакі винний у цій аварії?
НЕ ВЛАСНИК МОТОЦИКЛА до Читач Показати IP 21 Липня 2017 22:00
Якщо питання до мене - то не знаю, свідком аварії не був, здібностей у гаданні по фото не маю. Пост було написано до людини, яка однозначно заявляє "що велосипедист не їхав по тротуарі , а по дорозі , шо і стало причиною аварії". Може хоч так щось прочитає і фігню писати перестане.
Дтп зі слів свідків до Читач Показати IP 22 Липня 2017 08:08
Водій мотоцикла рухався від ринку. Проїзд в напрямку руху мото переходить пішохід в місці де зупинилась маршрутка та ще йпереходить з переду маршрутки. мотоцикліст щоб уникнути наїзду на пішохода робить маневр на протилежну сторону до бардюра (зустрічна смуга) розминаючись з зустрічним вантажним авто де здійснює наїзд на велосипедиста та опель на виїзді з перехрестя
Андрій Показати IP 21 Липня 2017 22:04
Винен мотоцикліст!!! Тому що виїхав на зустрічну смугу, щоб обігнати машину попереду через двойну біля перехрестя, пішохідних переходів і зупинки!!! Порушив все, що тільки можливо... Шкода, що тільки велосипедиста вбив, ні за що, ні про що... Ще мабуть водій автівки в шоці, який просто виїзжав з магазину, а на нього посипалися тіла...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus