USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

19 травня – День Європи в Луцьку. Заходи

18 Травня 2018 10:40
19 травня в Луцьку відзначать День Європи. Цьогоріч багато заходів будуть присвячені дуже актуальній для усіх європейців екологічній тематиці, інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

Перелік заходів, що відбуватимуть у Луцьку 19 травня:

10.00-11.30 год. – у сесійній залі Луцької міської ради відбудеться Європейська Олімпіада – конкурс знань про Європу та Європейський Союз серед школярів міста Луцька та учнів з партнерських та дружніх міст Республіки Польща (Жешув, Замость, Люблін, Ольштин, Бартошице) та Республіки Білорусь (Брест). «Європейська олімпіада — 2018», конкурс носитиме «екологічне забарвлення» (вул.Богдана Хмельницького,19, сесійна зала).

15.00 год. – урочисте оголошення результатів та нагородження переможців і учасників «Європейської олімпіади — 2018» цінними призами (сцена на Театральному майдані).

14.00–19.00 год. – екологічний дитячий фестиваль «Зелена школа» на Театральному майдані, що реалізується в рамках українсько-німецького проекту «Екологічна дружба понад кордонами» Луцькою міською радою та Адміністрацією краю Ліппе ФРН.

Проект фінансується Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку Німеччини через некомерційне ТОВ «Енгажеман Глобаль».

Програма екологічного дитячого фестивалю «Зелена школа»:

- веселі ведучі, анімація

- веселі та корисні ігри і конкурси з чудовими еко-подарунками і морозивом

- шоу-номери на еко-тематику від театральної студії «ДогориДриґом»

- екологічний флеш-моб «ЕКО»

- майстер-класи із виготовлення красивих речей «Друге життя»: браслети, скарбнички, брошки

- біо-тату «Еко-знак»

- ігрова зона для найменших учасників «Зелений садочок»

- «зелена» фотозона з професійним фотографом

- атракції: «Здай використану батарейку і лампочку — врятуй їжака — отримай цукерку»

- малюнок на асфальті

- іншомовні посиденьки на еко-тематику.

16.30 год – «Вечір європейської поезії та прози в Луцьку» від департаменту культури ЛМР та Мистецького об'єднання «СтендаЛь» (Сквер Зоряний вул.Лесі Українки 24,а).

20.00 год. – концерт барду з Любліна Лукаша Ємьоли (Łukasz Jemioła) та польського рок-н-рольного гурту «Backbeat» (за сприяння Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку, Луцької міської ради, департаменту культури ЛМР) (Театральний майдан).

Також у травні відбуватимуться різноманітні інформаційні та просвітницькі заходи у закладах культури та у навчальних закладах міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Євробидло Показати IP 18 Травня 2018 10:59
Молоді активні волинські п***ди на цьому заході будуть шукати потенційних іноземних чоловіків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus