USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні у Луцьку виступить польський гурт «BACKBEAT»

19 Травня 2018 10:53
До Дня Європи у Луцьку виступить рок-н-рольний гурт «BACKBEAT».

Про це повідомили у департаменті культури Луцької міської ради.

Так, 19 травня на Театральному майдані міста Луцька за сприяння Луцької міської ради та Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку відбудеться концерт польського гурту "BACKBEAT" (м. Люблін).

Початок - о 20:00.

Організатори концерту: Генеральне консульство Республіки Польща в Луцьку та Громадська організація «Принцип». За сприяння: Луцької міської ради.

Перелік заходів, що відбуватимуть у Луцьку 19 травня



Довідка. BACKBEAT - виконавці рок-н-рольних кавер-версій відомих хітів. У репертуарі гурту - найвідоміші пісні епохи золотого рок-н-ролу 1950-х та 1960-х років, серед яких є композиції таких гігантів як Елвіс Преслі, Чак Беррі, Літтл Річард, Бітлз та багато інших. Версії, запропоновані Backbeat, дуже схожі на оригінали, але у більш танцювальній інтерпретації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus