USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

2000 кілометрів заради України: простий норвежець привіз до Луцька понад 3 тонни гуманітарної допомоги

5 Травня 2022 15:35
Прочитав жахливі новини про Україну та вирішив допомогти. Саме так можна описати історію про простого чоловіка з далекої для нас Норвегії.

Майкл Страндлове - звичайний життєрадісний та завжди усміхнений світловолосий скандинавець, йдеться на сайті Луцькради. Чоловік щодня з болем у серці гортав новинні сайти, читаючи про події в незнайомій для нього Україні. Більше місяця його турбувала доля нашого народу та геройські вчинки бійців Збройних Сил України.

Далі, - каже, - просто спостерігати не міг.«Вирішив звернутись до українського посольства в Норвегії, аби дізнатись, чого потребує ваш народ. Опісля зібрав допомогу, взяв відпустку, винайняв вантажний бус та поїхав в Луцьк», - розповів Майкл в центрі міста, поруч із заповненим мікроавтобусом гуманітарного вантажу.
До Луцька чоловік привіз продукти харчування тривалого зберігання, засоби особистої гігієни, ліхтарики та багато іншого. Всього його невеликий бус вмістив понад 3 тонни вантажу.
Координатори та волонтери Луцького центрального пункту допомоги були вражені його історією допомоги нашому народу. Вони подякували йому особисто та людям, які допомагали зібрати в Норвегії гуманітарну допомогу.
Вже зараз Майкл Страндлове в дорозі додому. Його шлях до Норвегії складає майже 2000 кілометрів. Чоловік захоплюється згуртованістю українського народу, тому за першої можливості, він обіцяв приїхати до нас ще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus