USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Одяг, вода, цигарки й лопати: лучан просять долучитися до збору найнеобхіднішого на передову

13 Червня 2022 14:54
Луцький центральний пункт допомоги продовжує підтримувати українських військових, які боронять нашу державу від російського агресора, а також цивільних, які постраждали від війни та залишили свої рідні домівки.

Як повідомили 13 червня у Луцькій міській раді, минулого тижня від Луцького центрального пункту допомоги на Київщину та до військових частин, загонів тероборони та медичних закладів, що обслуговують армійців, відправлено 5,5 тонн гуманітарних вантажів.

За словами волонтерів центру, кожен вантаж надзвичайно важливий та особливий. Адже за кожною переданою коробкою чи пакунком стоять дзвінки з передової зі словами вдячності від наших захисників.

Читати ще: Луцький центральний пункт за 100 днів відправив майже 500 тонн гуманітарної допомоги

Тим часом працівники Луцького центрального пункту допомоги просять лучан та усіх небайдужих громадян не збавляти обертів в наданні допомоги для військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб.

"Адже тільки спільними зусиллями на передовій та в тилу, ми зможемо перемогти ворога. Станом на сьогодні хлопцям необхідний військовий одяг, футболки та нижня білизна, гумові тапочки, а також вода, крупи, олія, лопати та цигарки", – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайло. Показати IP 14 Червня 2022 12:02
Замість того , щоб спитати у зе Влади де поділись десятки мілліонів долларів від благодійників. Надалі проводять "добровільну " експропріацію у українців .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus