USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

3 червня: події, факти, дні народження

3 Червня 2020 00:00
День народження 3 червня святкує засновниця Lutsk Fashion Weekend Анна Тріль. Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинницю та бажає творчого натхнення, ентузіазму, гармонії та краси, процвітання, отримувати від життя тільки позитив, яскраві емоції та незабутні враження! Хай у домі панує затишок та тепло, а поруч завжди будуть вірні друзі!

Також, сьогодні подвійне свято відзначають Віталій та Олена Чируки. У Віталія – день народження, а у його дружини Олени за православним календарем іменини. Вітаємо їх та зичимо родинного затишку, любові та взаєморозуміння, достатку, міцного здоров’я, радості життя, наснаги та перемог!
Віталій та Олена Чируки
Віталій та Олена Чируки
День народження у ведучого Андрія Попова. Друзі вітають його та зичать натхнення, креативу, удачі, творчих пошуків та многая літ!
Андрій Попов
Андрій Попов
3 червня свято й у розробника першого сайту ІА Волинських новин, директора ТОВ «Артефакт» Андрія Сірука. Бажаємо наполегливо йти до омріяної мети, легко долати усі життеві негаразди., відчувати підтримку рідних та близьких.
Андрій Сірук
Андрій Сірук
День народження сьогодні відзначають виконавчий директор Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, заслужений працівник фізичної культури і спорту Володимир Довганюк, директор магазину «Все для даху» Руслан Януль, депутат Волинської обласної ради Ігор Лех, головний тренер волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький та фіналіст проєкту «Шанс», боєць АТО, лучанин Адам Горбатюк.
Ігор Лех
Ігор Лех
Богуслав Галицький
Богуслав Галицький
Адам Горбатюк
Адам Горбатюк
ІА Волинські Новини вітає усіх іменинників і бажає гарного настрою, віри, добра та миру, творчого піднесення, родинного тепла та здійснення найзаповітніших мрій!

Іменини за православним календарем святкують Федір, Кирило, Костянтин, Михайло, Олена та Ярослав.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Минулоріч у Луцьку 119 юним талантам із усієї Волині вручили нагороди за участь у конкурсі «Співай за мрію».

У 2018 році редакція розповідала про те, що Вікторія Казакова, вихованка луцького клубу «Garda», стала чемпіонкою Європи з панкратіону.

У 2017 році цього дня відбулася перша ніч фешн-дійства Lutsk Fashion Weekend, яка увінчалася показами від модних дизайнерів, яскравим шоу та приємними сюрпризами для гостей заходу від партнерів.

Команда Волинь U-13 тренерів Дмитра Трефіловського і Сергія Богунова повернулася з Польщі, де взяла участь у турнірі «Дай шанс!» у 2016 році. Лучани вибороли перше місце в групі, а в матчі за третє місце юні хрестоносці обіграли Dolcan Zabki 3:1.

У 2015 році три кіоски, де продають цигарки, не отримали дозвіл на розміщення тимчасової споруди в центрі Луцька.

Яна Беломоіна порадувала нас призовим 2-им місцем на черговому етапі Кубку світу в Німеччині по маунтинбайку (гірський велосипед) у 2014 році.

Народилися:

Цього дня народилися український письменник-полеміст Іван Вишенський, визначний український бандурист і кобзар Федір (Хведір) Гриценко (Холодний), український громадсько-політичний діяч, президент Західно-Української Народної Республіки Євген Петрушевич, більшовицький діяч, голова Всеросійського центрального виконавчого комітету Яків Свердлов, радянський актор, режисер і сценарист Сергій Герасимов (постановник фільмів «Молода гвардія», «Тихий Дон», «Семеро сміливих», «Дочки-матері», «Юність Петра»), радянська акторка, заслужену артистка РРФСР Емма Цесарська (Аксінья з «Тихого Дону»), російський актор і режисер Всеволод Шиловський («Закоханий за власним бажанням», «Мільйон у шлюбному кошику», «В’язень замку Іф», «Інтердівчинка»), український футболіст Сергій Ребров, український футболіст Артем Кравець.

Сталося:

1768 – звільнення міста Умані гайдамацькими загонами Максима Залізняка та Івана Гонти.

1871 – французький поет Ежен Потьє написав текст «Інтернаціоналу».

1938 – в УРСР створені Ворошиловградська і Сталінська області, нині Луганська й Донецька.

1961 – початок дводенних переговорів у Відні Микити Хрущова і Джона Кеннеді – перша зустріч глав СРСР та США після 1945 року.

1980 – у результаті помилки американського комп’ютера системи NORAD, який повідомив про радянський ядерний напад, у США оголошена ядерна тривога. Протягом десяти хвилин світ перебував на межі ядерної війни.

1981 – Папа Римський Іван Павло ІІ виписався із госпіталю після скоєного на нього замаху.

1985 – Ватикан та Італія підписали угоду про те, що католицька релігія позбавлена статусу державної в Італії.

1998 – у Нижній Саксонії (Німеччина) біля станції Ешеде зазнав катастрофи швидкісний експрес «Мюнхен–Гамбург» (поїзд розчепився, шостий вагон врізався в опору мосту, наступні – в нього). Жертвами найбільшої в Німеччині у післявоєнний час аварії стала 101 особа, поранено 88 людей.

2006 – парламент Чорногорії проголосив незалежність країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus